Αλ. Τσίπρας: Κυβέρνηση πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας – Πλήρη κάλυψη από τον Στ. Πέτσα

Αλ. Τσίπρας: Κυβέρνηση πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας – Πλήρη κάλυψη από τον Στ. Πέτσα

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω ανάρτησης στα social media όπου ακολουθεί και video, με αφορμή το «πλαστό βιογραφικό του κ. Διαματάρη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για κάλυψη του υφυπουργού χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «αρχιτέκτονα μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας». Είχε προηγηθεί νωρίτερα η πλήρης κάλυψη του κ. Διαματάρη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Συγκεκριμένα αναφέρει το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο… Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον Υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του. Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας».

Στ. Πέτσας: «Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε»

Πλήρη κάλυψη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον Αντώνη Διαματάρη, και παρά τον σάλο που ξεσήκωσε η αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν είναι κάτοχος πτυχίου από το πανεπιστήμιο Κολούμπια κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε» κάνοντας έτσι και πολιτικά αποδεκτή τη χθεσινή απάντηση του υφυπουργού για το θέμα, παρά το ότι είχε προηγηθεί έντονος προβληματισμός στο κυβερνητικό επιτελείο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμηρή και η ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη



Σχολιάστε εδώ