Τον Αβραμόπουλο παίζει ο Μητσοτάκης;

Τον Αβραμόπουλο παίζει ο Μητσοτάκης;

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει χαθεί από το προσκήνιο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ούτε μιλιά ούτε λαλιά. Έχει αρχίσει να με προβληματίζει αυτή η σιωπή, όταν μάλιστα έχει καταγραφεί στα ντόπια και στα ξένα κιτάπια ως… λαλίστατος, έχοντας μάλιστα θητεύσει σε υψηλές καρέκλες.

Προς τι αυτός ο πρόλογος;

Αιτία, ο Κυριάκος, ο πρωθυπουργός μας, γιος του Κώστα Μητσοτάκη.

Έχει αφήσει να εννοηθεί, με απόλυτη σαφήνεια, ότι δεν… παίζει τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο, να θυμίσω, δεν είχε ψηφίσει, κόντρα στη γραμμή της ΝΔ.

Είναι αντίθετος στην επανεκλογή του, παρότι από τους 158 βουλευτές που έχει σήμερα η ΝΔ, ελέω… Τσίπρα, γύρω στους 20 βουλευτές είναι υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Παυλόπουλου. Ήδη γράφτηκε την περασμένη Τρίτη ότι ο Μητσοτάκης έχει κάνει την επιλογή του: Πρόκειται για «πρόσωπο ευρείας συναίνεσης».

Σε αυτό το πλαίσιο χωράει άνετα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Χαμηλών τόνων και μακριά από παρεμβάσεις στα εσωτερικά, δεν έχει ποτέ δημιουργήσει προβλήματα σε καμία κυβέρνηση ούτε, φυσικά, και στους ξένους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Αυτά…


Σχολιάστε εδώ