Το κακό με τις προεκλογικές υποσχέσεις είναι ότι πρέπει να τις τηρήσεις μετεκλογικά

Το κακό με τις προεκλογικές υποσχέσεις είναι ότι πρέπει να τις τηρήσεις μετεκλογικά

Τι ανάγκη έχουν στην κυβέρνηση να τους πολεμάει η αντιπολίτευση. Μια χαρά τα καταφέρνουν και μόνοι τους. Αυτοκτονούν με άνεση…

Δικαίως, πάντως, φωνάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έβαλαν διοικητές νοσοκομείων πολιτευτές, απόστρατους, δασκάλους, αλλά ούτε έναν… ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ.

Προσοχή στο εξής όσοι κινείστε έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σας απαγάγει ο Άδωνης και να σας παρουσιάσει ως… υποψήφιο επενδυτή.

Αποκλειστικό: Σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας έχει η Φώφη. Νέο βιντεοκλίπ γυρίζει η Πάολα.

Τέσσερα χρόνια ο Τσίπρας εκτελούσε κατά γράμμα τις εντολές Ευρωπαίων και ΔΝΤ. Τώρα τους καταγγέλλει γιατί του… έδιναν ε­ντολές.

Για ρουσφετολογικούς διορισμούς κατηγορεί την κυβέρνηση και ο Ν. Παππάς. Ο οποίος επί ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τον πατέρα του στον ΟΑΣΘ. Με κριτήριο τις επιδόσεις του στο τάβλι.

Διαψεύδονται κατηγορηματικά οι φήμες ότι ο 80χρονος παραιτήθηκε γιατί η θέση του διοικητή δεν του έδινε προοπτικές για τη μετέπειτα καριέρα του στη NASA.

Τσακαλώτος: «Η κυβέρνηση μεροληπτεί υπέρ των πλουσίων». Χαρά ο Παπαδημούλης!

Τρεις επιλογές για Γερουλάνο: Ή να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ή να πάει στο «Πράττω» του Κοτζιά ή να κάνει νέο κόμμα. Να βγει στο τραγούδι δεν παίζει;

Στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν μεταξύ άλλων Πάντζας, Γκλέτσος, Μπίστης, Κραουνάκης. Υποθέτω με πρόεδρο τον Τ. Ζαχαράτο.

Τη θλίψη του γιατί πάγωσε η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ εξέφρασε ο Ν. Δένδιας. Όχι, συγγνώμη από τον Ζάεφ δεν ζήτησε. Ακόμη.

Στις εκδηλώσεις για το 2021 η Γιάννα σκέφτεται να καλέσει και εκπροσώπους της Τουρκίας. Αν και, όπως πάμε, θα έρθουν νωρίτερα και από μόνοι τους!

Μόλις διέρρευσαν οι φήμες ότι πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώναρος «χτύπησαν» 6,1Ρίχτερ την Κρήτη. Αν πάει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος…

…βλέπω το τσουνάμι από τη Βεγγάζη να φτάνει μέχρι την Καλαμπάκα. (Μετά από μια σύντομη στάση Λιβαδειά για σουβλάκι…)

Την… κατάλληλη στιγμή θα παραιτηθεί ο 81χρονος Ιερώνυμος. Να μεγαλώσει πρώτα, να τελειώσει πανεπιστήμιο, να πάει φα­ντάρος και… μετά βλέπουμε.

Πακέτο μέτρων για τις ζημιές από τη θεομηνία προωθεί η κυβέρνηση. Σε κάθε πλημμυροπαθή χορηγείται δωρεάν… καλάμι ψαρέματος.

Είπε ο Κουμουτσάκος στο «Spiegel» ότι αν συνεχίσουν να έρχονται πρόσφυγες η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ενώ τώρα είναι υπό… πλήρη έλεγχο.

Επίσης, η Καλαμάτα είναι επίνειο του Βελιγραδίου και η Λάρισα προάστιο της Βιέννης.

Αρμόδια για την κλιματική αλλαγή η Δούρου. Λόγω… προϋπηρεσίας σε Μάτι και Μάνδρα. Αν ζούσε και ο Ηρώδης, θα ήταν διευθυντής στα… Παιδικά Χωριά SOS.

Η Μεγαλοοικονόμου έκανε κόμμα, ο Γερουλάνος το σκέφτεται, ο Λεβέντης συνεχίζει και, εκτός απροόπτου, ο Μ. Σεφερλής θα μείνει άνεργος.

Ηλικιακό ρατσισμό (;) καταγγέλλει ο 80χρονος παρ’ ολίγον διοικητής νοσοκομείου. Μη δουν νέο άνθρωπο να πάει μπροστά…

Είναι βέβαιο ότι η ΚΝΕ έκανε εκδήλωση κατά της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου για ιδεολογικούς λόγους; Και όχι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα… μπάζα;

Από κοντά και η Λ. Κανέλλη: «Πιο επίκαιρος λόγος από του ΚΚΕ δεν υπάρχει». Συγκριτικά με την εποχή του χαλκού!

Μετά τον Γιάνη (Βαρουφάκη) και τη Δανάη, ο Χατζηνικολάου θα καλέσει στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον… Μιμίκο και τη Μαίρη.

Η… χαζομάρα της εβδομάδας: «Αν γίνουν πρόωρες εκλογές, θα είναι λόγω Μεταναστευτικού». Ευγενική χορηγία του… πολιτικού ογκόλιθου Ν. Βούτση.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: Που η κυβέρνηση επιλέγει λάθος πρόσωπα για επικεφαλής των νοσοκομείων ή που… αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ;


Σχολιάστε εδώ