Γιώργος Τσίπρας: Οι «53» θέλουν μικρότερο μαγαζί και ελεγχόμενο!

Γιώργος Τσίπρας: Οι «53» θέλουν μικρότερο μαγαζί και ελεγχόμενο!

Στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra ήταν καλεσμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική και πρώην γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας (ξάδελφος του Αλέξη) την περασμένη Τρίτη.

Στην ερώτηση «Τι ζητάνε οι “53” από τον Τσίπρα;» η απάντησή του ήταν: «Έχουν τη δική τους γνώμη μέσα στο κόμμα. Έχουμε διαφορετικές απόψεις, υγεία είναι αυτό».

– Αυτή η… υγεία, όμως, προκαλεί τριγμούς. Άλλη γραμμή θέλουν οι μεν και άλλη γραμμή έχει ο πρώην πρωθυπουργός, ήταν η επόμενη ερώτηση. Και η απάντηση του ξάδελφου ήταν:

– Είναι υπερβολικό να πείτε ότι έχουμε τριγμούς. Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση να προχωρήσουμε σε ένα μεγάλο άνοιγμα και σε μετασχηματισμό προς όλο τον δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο και αυτό επιδιώκουμε. Σε αυτό μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες για το πώς θα γίνει.

– Μήπως θέλουν μικρό μαγαζί, ελεγχόμενο;

– Πιθανώς ορισμένοι να θέλουν ελεγχόμενο, μικρότερο μαγαζί, ας το πούμε έτσι. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτό: neaselida.gr


Σχολιάστε εδώ