Μάγδα Βαρούχα: «Δεν είναι σωστό» (νέο της Video Clip)

Μάγδα Βαρούχα: «Δεν είναι σωστό» (νέο της Video Clip)

H Mάγδα Βαρούχα διανύει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο μετά την κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group του πρώτου προσωπικού της album με τίτλο «28 και κάτι». Ζωντανές εμφανίσεις, δημιουργία νέων τραγουδιών, υλοποίηση νέων σχεδίων.

Το τραγούδι «Δεν είναι σωστό» σε στίχους και μουσική της τραγουδοποιού είναι μια υπενθύμιση ότι η χαρά της ζωής είναι το αντίβαρο στα «πρέπει» και στα «μη» που μας καθηλώνουν.

Το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία της εξαιρετικά ταλαντούχας Νανά DaNooL Φατσή είναι πλημμυρισμένο από φως και αισιοδοξία.

Η ίδια η Μάγδα Βαρούχα περιγράφει την «αίσθηση» και παραθέτει τις σκέψεις που στάθηκαν αφετηρία της δημιουργίας του «Δεν είναι σωστό» καθώς και του video clip που ζωντανεύει τις εικόνες του.

«Μέσα στη καθημερινότητα, καμία φορά ξεχνάμε να αγαπάμε αυτό που είμαστε.
Ξεχνάμε να αντιμετωπίζουμε με απλότητα και χαμόγελο καθημερινές εικόνες.
Να απολαμβάνουμε το πιο σπουδαίο δώρο που μας «χαρίζεται» κάθε στιγμή, την ελευθερία.

Ένα Video Clip, το οποίο μέσα από χρώματα, και αισιοδοξία θέλει να «σπάσει» κάποια αμήχανα δεσμά αλλά και στερεότυπα, που επιβάλλουμε στον εαυτό μας.

Έχουμε σκεφτεί πόσα από τα «δεν είναι σωστό» που μας περιτριγυρίζουν μπορεί να είναι ότι πιο σωστό έχουμε επιλέξει;

Καμία γκρίζα εικόνα. Κανένας σκοτεινός ουρανός. Όλα είναι φωτεινά, εάν καθένας μας σέβεται και προστατεύει την ελευθερία του άλλου. Σέβεται και υπερασπίζεται το περιβάλλον, αγκαλιάζει και παλεύει για τα ζώα, αγκαλιάζει και παλεύει για τις αξίες του.»

Ogdoo Music Group


Σχολιάστε εδώ