Γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψάχνει τόσο καιρό ο Μητσοτάκης και κανείς δεν σκέφτηκε να προτείνει την Ελ. Μενεγάκη…

Γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψάχνει τόσο καιρό ο Μητσοτάκης και κανείς δεν σκέφτηκε να προτείνει την Ελ. Μενεγάκη…

Ή, στη… χειρότερη, την Αρβελέρ.

Ναι, στην Κατοχή ακούγαμε Deutsche Welle και επί τουρκοκρατίας βλέπαμε CNN Turk. Α, ναι, και στον Πελοποννησιακό Πόλεμο διαβάζαμε «Madame Figaro».

«Η κυβέρνηση διχάζει τον ελληνικό λαό», λέει ο Τσίπρας. Ώρα είναι να βγει και να καταγγείλει την παιδική κακοποίηση ο Ηρώδης. Ο Άκης τις offshores.

Ο Τσίπρας νόμιζε ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι διαφορετικά νησιά και ο Παπαδημούλης ότι Σάμος και Χίος είναι ακατοίκητες.

Σκέψου το σοκ που θα πάθουν όταν μάθουν ότι η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας και όχι παραπόταμος του Δούναβη. Η Κερκίνη λίμνη και όχι προάστιο της Βιέννης.

Σοβαρή ερώτηση σε έρευνα: Αν ο Χρυσοχοΐδης είναι καλύτερος υπουργός από τη Γεροβασίλη. Σαν να συγκρίνεις πολυεθνική με βιοτεχνία στο Αιγάλεω. Ε­μπορικό κέντρο με κομμωτήριο.

Και γιατί, δηλαδή, να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Δαμανάκη; Εδώ έγινε σχεδιάστρια ρούχων η Μοιραράκη. (Και τρίζουν τα θεμέλια του οίκου Αρμάνι…)

Ιδού το νέο δόγμα της κυβέρνησης για το Προσφυγικό: Κάθε πόλη και hotspot, κάθε χωριό και καταυλισμός.

Μετά τη συμμετοχή του στην πορεία του Πολυτεχνείου, ποια θα είναι η επόμενη «επαναστατική» κίνηση του Τσίπρα; Θα ξεκινήσει μποϊκοτάζ στην Coca-Cola;

Θα καταργήσει την Texas σος μπάρμπεκιου από τα κεφτεδάκια;

Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι η πλατεία Εξαρχείων θα μετονομασθεί σε… «Μ. Χρυσοχοΐδη». Για ολόκληρη την περιοχή το συζητάνε.

Ο απόλυτος διασυρμός για τον Κοτζιά: Στη δημοσκόπηση «χάνει» μέχρι και από τον Δένδια! Σκέψου και να ρωτούσαν για τον Στρ. Διονυσίου.

«Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να γίνει η πραγματική κυβερνώσα Αριστερά», πιστεύει η Φώφη. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

Διαμαρτύρεται ο Βελόπουλος ότι ο Μητσοτάκης δεν απαντάει σε ερωτήσεις του στη Βουλή επειδή τον φοβάται. Να μην τον παίρνει σοβαρά το αποκλείει;

Λύθηκε και το μυστήριο γιατί ο Τσίπρας παράτησε στη μέση την πορεία για το Πολυτεχνείο. Ένα guest είχε συμφωνήσει να κάνει!

Δεν γνωρίζω για τον παππού του Τσίπρα, αλλά ο δικός μου στην Κατοχή άκουγε Easy και διάβαζε «Playboy».

Πάνω στην ώρα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αβραμόπουλος. Ψάχνει ο ΣΚΑΪ βοηθό παρουσιαστή για το «Big Brother».

Αδιευκρίνιστο παραμένει ιστορικά αν το διάγγελμα για την επανάσταση ο Κολοκοτρώνης το έκανε live από το BBC ή το… Star της Λαμίας.

Χαμός γιατί στα επεισόδια στα Εξάρχεια οι άνδρες των ΜΑΤ έβρισαν τους διαδηλωτές. Τι περίμεναν δηλαδή; Να τους σιγοτραγουδήσουν το τελευταίο σουξέ του Ρέμου;

Συγγνώμη, αλλά όταν περνούν τα σύνορα 500 και γυρίζουμε πίσω έναν, πιο πιθανό είναι πάρει το
Τσά­μπιονς Λιγκ ο Πανιώνιος παρά να λυθεί το Μεταναστευτικό.

Γερουλάνος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ»! Το Τείχος του Βερολίνου έπεσε κι αυτός μαζεύει τα τούβλα.

Κι όμως υπάρχει ένα 12% που πιστεύει ότι ο Καμμένος ήταν καλός ως υπουργός Άμυνας. Της… Τουρκίας;

61 προσωπικότητες της χώρας ζητούν την άμεση αποφυλάκιση του Γ. Παπαντωνίου. Να προλάβει, δηλαδή, να κλείσει Γκστάαντ για τα Χριστούγεννα.

«Η παρατεταμένη προφυλάκιση αποτελεί ύβρη για τα δικαιώματά του», σημειώνουν. Αφήστε που δεν μπορεί να παρακολουθεί και το «Next Top Model».

Ανησυχούν οι «53» του Τσακαλώτου μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει σούπερ μάρκετ. Το προτιμούν ψιλικατζίδικο ή έστω πρατήριο ξηρών καρπών.

Στην Κω έκαναν άσκηση για καταστροφικό τσουνάμι. Με το καλό και για έκρηξη ηφαιστείου στο
Πα­γκράτι. Για πυρηνικό ατύχημα στην Κωπαΐδα.


Σχολιάστε εδώ