Τον λένε Πάνο Τριανταφύλλου, κατάφερε έναν άθλο και ελάχιστοι μιλούν γι’ αυτόν

Τον λένε Πάνο Τριανταφύλλου, κατάφερε έναν άθλο και ελάχιστοι μιλούν γι’ αυτόν

– Ο Πάνος Τριανταφύλλου κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες -και δικαίως- τα ελληνικά social media έχουν κατακλυστεί με το κατόρθωμα του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση ATP Finals, όπου ο 21χρονος τενίστας κατέκτησε το χρυσό, γράφοντας Ιστορία.

Κάπου ανάμεσα στις αναρτήσεις για τον Στέφανο, όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα ακόμη όνομα, όχι τόσο γνωστό, που γρήγορα προκάλεσε συζήτηση.
Ο Πάνος Τριανταφύλλου, ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στις 17 Νοεμβρίου, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο στην Ολλανδία, μετά από μια σειρά μεταλλίων και διακρίσεων σε παγκόσμια και ολυμπιακά τουρνουά. Το κατόρθωμα του Πάνου Τριανταφύλλου είναι μεγαλειώδες αν σκεφτεί κανείς ότι στη δική του καριέρα δεν υπήρξαν ποτέ χορηγοί, πράγμα που σημαίνει ότι με το απόθεμα των οικονομικών και ψυχολογικών του πόρων παλεύει σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Ο αθλητής, μετά τον θρίαμβό του στην Ολλανδία, μίλησε στην κάμερα του OPEN TV:

 

Αναμφίβολα, ο αθλητισμός δημιουργεί πρότυπα. Με ή χωρίς αμαξίδια. Ευθύνη των Μέσων να αναδεικνύουν εξίσου και τις δύο περιπτώσεις και όχι μόνο όσες «ξεχειλίζουν» από χρυσόσκονη, σπόνσορες σε καπέλα και πρωθυπουργούς στις εξέδρες.

Πηγή: my-mosxato.blogspot.com


Σχολιάστε εδώ