Ο Αλαφούζος θέλει να τον κρατήσει…

Ο Αλαφούζος θέλει να τον κρατήσει…

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κουρ­μπέλη, κάνοντας την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να κρατήσει τον έλληνα μέσο.

Ο διεθνή άσος των «πράσινων» παίρνει αυτήν τη στιγμή κάτι λιγότερο από 350.000 ευρώ, όντας ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος πίσω μόνο από τον Αντονί Μουνιέ, που είναι υπό παραχώρηση και εκτός ομάδας. Το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού εκπνέει τον επόμενο Δεκέμβριο, αλλά ο Αλαφούζος φέρεται να επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ και είναι έτοιμος να του καταθέσει πρόταση με αυξημένες αποδοχές.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις και με τους Διούδη, Γιόχανσον, Αποστολάκη, Ινσούα και Δώνη, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2020. Για τους τρεις Έλληνες υπάρχει σιγουριά ότι θα ανανεώσουν.

Με τον αργεντινό αριστερό μπακ έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και θα ακολουθήσει η πρόταση, ενώ με τον σουηδό οπισθοφύλακα θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στον μήνα. Σε περίπτωση που «στραβώσει» μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί για να καλύψει το κενό είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ