Παρουσίαση βιβλίου: ΦΑΤΑΟΥΛΑΝ Ο ΟΝΕΙΡΟΚΛΕΦΤΗΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ)

Παρουσίαση βιβλίου: ΦΑΤΑΟΥΛΑΝ Ο ΟΝΕΙΡΟΚΛΕΦΤΗΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ)

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιόφωνο και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση
του παιδικού βιβλίου των
Παναγιώτα Ζώη, Γιώτα Καραγιάννη και Ακριβή Καλδίρη

ΦΑΤΑΟΥΛΑΝ ο ονειροκλέφτης

το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις 12:00
στο βιβλιοπωλείο Βιβλιόφωνο (Αγίου Δημητρίου 42, Βύρωνας)

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που ζωντανεύει τα όνειρα των παιδιών κάθε φορά που χάνονται στον απέραντο ψηφιακό κόσμο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 



ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Γιώτα Καραγιάννη
Παναγιώτα Ζώη
Ακριβή Καλδίρη

Εικόνες
Γιώργος Πετρίδης

Μια φορά κι έναν καιρό στην Κινητοχώρα, ζούσαν αρμονικά άνθρωποι και κινητά. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Φαταουλάν κι όλα τα παιδιά στη χώρα αυτή άλλαξαν χρώμα. Ο Άλκης μόνο μπορούσε να τα σώσει, επειδή μόνο αυτός πίστεψε πολύ στο όνειρό του.

Διαβάστε ένα απόσπασμα  ΕΔΩ


Λίγα λόγια για τους δημιουργούς 

Η Παναγιώτα Ζώη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Τελείωσε την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, τη Μαράσλειο Ακαδημία και μετεκπαιδεύτηκε στη Γενική Αγωγή. Εργάζεται ως δασκάλα σε σχολείο του Χαλανδρίου. Παράλληλα ασχολείται με τη γραφή και τη ζωγραφική.

Η Γιώτα Καραγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο Ακαδημία Πειραιά και δουλεύει ως δασκάλα σε σχολείο του Βύρωνα. Ασχολείται με το γράψιμο από νεαρή ηλικία κι έχει λάβει μέρος στο παρελθόν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς ποίησης με τιμητικές διακρίσεις.

Η Ακριβή Καλδίρη σπούδασε στο ΑΠΤ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις επιστήμες της αγωγής. Εργάζεται ως δασκάλα. Αγαπάει τα παιδιά, τα παραμύθια και τις αλήθειες τους. Έτσι γνώρισε την τέχνη της αφήγησης. Αφηγείται ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ

Ηλικία: 7+
Κατηγορία: Παιδικό & Νεανικό Βιβλίο 
ΙSBN: 978-960-468-236-2


Σχολιάστε εδώ