Ο Γενάρης έρχεται και η ΑΕΚ προετοιμάζεται στην… άμυνα

Ο Γενάρης έρχεται και η ΑΕΚ προετοιμάζεται στην… άμυνα

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη απέχει λιγότερο από δύο μήνες και η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της. Η «Ένωση» είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί, με δύο κινήσεις να θεωρούνται σίγουρες.

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν στόπερ, αριστεροπόδαρο κατά προτίμηση, και έναν εξτρέμ, ενώ υπάρχει παράθυρο και για μία ακόμα προσθήκη στο κέντρο. Ωστόσο αυτή η κουβέντα θα ανοίξει μονάχα αν υπάρξει θέμα πώλησης. Αν δηλαδή ένας χαφ της ομάδας αποχωρήσει. Ήδη το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου παίζει στη γερμανική αγορά, ενώ σενάρια υπάρχουν και για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων δίνει στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς την ευκαιρία για συζητήσεις και επαφές. Μάλιστα είναι πιθανό να παρακολουθήσει και κάποιους παίκτες που αγωνίζονται με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας τους σε αυτό το διάστημα, μιας και υπάρχει πλάνο και για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Το να αποκτηθούν δηλαδή ποδοσφαιριστές με προοπτική, που στην πορεία θα μπορούν αφενός να στελεχώσουν την «Ένωση» και αφετέρου να εξελιχθούν σε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ