Υπόθεση Μίτφορντ: Χαρισματικός, νέος & νεκρός

Υπόθεση Μίτφορντ: Χαρισματικός, νέος & νεκρός


Συγγραφέας
Jessica Fellowes
Μεταφραστής
Αργυρώ Μαντόγλου

Αγγλία, 1920

Γνωρίστε τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς της καλής κοινωνίας, τους ταραχοποιούς και κυνηγούς της ηδονής. Κάθε χρόνο επιδίδονται σε κυνήγι θησαυρού που αποτελεί το μήλον της Έριδος για τον Τύπο της εποχής.
Ένα τέτοιο λοιπόν κυνήγι θησαυρού λαμβάνει χώρα στα δέκατα όγδοα γενέθλια της Πάμελα Μίτφορντ, μόνο που καταλήγει σε τραγωδία, καθώς ο σκληρός μα χαρισματικός Αντριάν Κέρτις βρίσκει τον θάνατο όταν κάποιος τον σπρώχνει από την εκκλησία που γειτνιάζει με την οικία των Μίτφορντ.
Η αστυνομία δεν θα αργήσει να εντοπίσει τον δολοφόνο στο πρόσωπο μιας υπηρέτριας, της Ντούλσι. Όμως, η Λουίζα Κάνον, συνοδός των κοριτσιών των Μίτφορντ και πρώην εγκληματίας και η ίδια, πιστεύει ότι η Ντούλσι είναι αθώα και αποφασίζει να αποκαταστήσει το όνομα του κοριτσιού.
Κι όλα αυτά υπό την απειλητική σκιά του πραγματικού δολοφόνου…

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Είπαν για το βιβλίο

Η Jessica Fellowes δημιούργησε ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα και μια υπέροχη ηρωίδα! Από τις πρώτες σελίδες του αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι στα χέρια μιας εξαιρετικής αφηγήτριας, η οποία σου μεταφέρει μια τόσο λεπτομερή αίσθηση της περιόδου στην οποία αναφέρεται, που το κάνει πραγματικά απολαυστικό.
-Amanda Craig- συγγραφέας

Μια ζωντανή, διασκεδαστική και καλογραμμένη αστυνομική ιστορία μυστηρίου.
-The Times-

Ακριβώς το είδος του βιβλίου που θα απολάμβανες με το τζάκι αναμμένο και το χιόνι να πέφτει. Το τέλος είναι εξαιρετικό και η γραφή, όπως πάντα, απολαυστική.
-Anthony Horowitz-

Ένα εξαιρετικό μείγμα πραγματικότητας και φαντασίας.
-Graham Norton-


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Jessica Fellowes είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και δημόσια ομιλήτρια, γνωστή για τη δουλειά της ως συγγραφέας πέντε επίσημων συνοδευτικών βιβλίων για το Downton Abbey, κάποια από τα οποία συμπεριλήφθηκαν στις λίστες ευπώλητων των New York Times και Sunday Times.
Πρώην βοηθός αρχισυντάκτη του Country Life και αρθρογράφος της Mail on Sunday, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα έντυπα όπως Daily Telegraph, Guardian, Sunday Times και The Lady.
Έχει δώσει ομιλίες σε εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ και έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Ζει ευτυχισμένη στο Λονδίνο και το Οξφορντσάιρ με την οικογένειά της, ένα ζωηρό Labradoodle και δύο κότες.
Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί επίσης το Υπόθεση Μίτφορντ: Έγκλημα στο Τρένο.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ξενόγλωσσος Τίτλος: The mitford murders #2: bright young dead
Κατηγορία: CRIME FICTION
ISBN: 978-960-605-848-6

Σχολιάστε εδώ