Χαλαρό ποτό και… selfies για Τσίπρα με νέους βουλευτές

Χαλαρό ποτό και… selfies για Τσίπρα με νέους βουλευτές

Για ένα χαλαρό ποτό κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας χθες στο «Λοκάλι» στου Ψυρρή κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε χαλαρό κλίμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβγαλε δεκάδες selfie με τους βουλευτές, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από tovima.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από όλα τα πηγαδάκια που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές. Συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις παλινωδίες της ΝΔ στο προσφυγικό και την υποκριτική στάση, όπως την χαρακτήρισε, που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις συζητήσεις που αφορούν το επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, καθώς από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη.

Πηγή-φωτο: tovima.gr

 


Σχολιάστε εδώ