Η εκπαιδευτική έκθεση Athens Bar Show κλείνει 10 χρόνια και επιστρέφει μεγαλύτερη και πιο εκπαιδευτική από ποτέ

Η εκπαιδευτική έκθεση Athens Bar Show κλείνει 10 χρόνια και επιστρέφει μεγαλύτερη και πιο εκπαιδευτική από ποτέ

 

Η εκπαιδευτική έκθεση Athens Bar Show συμπληρώνει 10 χρόνια και επιστρέφει μεγαλύτερη και πιο εκπαιδευτική από ποτέ – για δύο ημέρες, 5 και 6 Νοεμβρίου, σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα έκθεσης στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Περισσότεροι από 100 ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, θα παρουσιάσουν 70 και πλέον διαφορετικά σεμινάρια με καίρια και επίκαιρα θέματα για τους επαγγελματίες των bars. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 50 εταιρείες-εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα, εργαλεία, εξοπλισμός και λύσεις.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία, όπου μια τόσο μεγάλη και πολυποίκιλη συνάθροιση ανθρώπων, προϊόντων, τεχνογνωσία, εμπειρία και ευκαιρίες για δικτύωση θα βρίσκονται συσσωρευμένα σε έναν χώρο στη διάθεση κάθε επαγγελματία.

Αν είστε επαγγελματίας bartender, bar manager, ιδιοκτήτης καταστήματος, F&B manager, εισαγωγέας ή διανομέας ποτών και παρελκομένων ή φοιτητής τουριστικών επαγγελμάτων, σας περιμένουμε στο στο Athens Bar Show, 5 και 6 Νοεμβρίου 2019, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Online προπώληση: €25 (έως 5/11/19)
Στην είσοδο: €30

> Ακολουθήστε το Athens Bar Show σε facebookinstagram και twitter.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 
Πειραιώς 100, Αθήνα

 


Σχολιάστε εδώ