“Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” – Έτοιμη η διαδικτυακή πλατφόρμα (video)

“Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” – Έτοιμη η διαδικτυακή πλατφόρμα (video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών του www.isyriza.gr. Μια διαδικτυακή πύλη που απευθύνει μια πλατιά πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας η οποία είναι διαθέσιμη είναι από το βράδυ της Τρίτης.

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook.

Και κάλεσε τους πολίτες να «να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του».

«Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλατεία Τριών Συμμάχων, στην Πάτρα, είπε: «Ακούσαμε τις απόψεις σας, την κριτική σας, αλλά και τις ιδέες σας. Στόχος μας, η συγκρότηση ενός προγράμματος προοδευτικής διακυβέρνησης που θα είναι ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό και θα απαντά στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και του λαού μας».

«πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και να συντονίζουμε καλύτερα τις δράσεις μας για να μπορούμε να αναβαθμίσουμε την συμμετοχή των πολιτών και αυτός είναι ο στόχος μας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν εγγράφουμε μέλη για τα καλούμε κάθε τέσσερα χρόνια, αλλά να εγγράψουμε ενεργά μέλη που θα κινητοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, στις γειτονιές και στην δουλειά που θα μετέχουν στην λήψη αποφάσεων» ανέφερε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για την νέα πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ

“Εδώ και λίγη ώρα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής “οικογένειας” του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική”.


Σχολιάστε εδώ