Υπεγράφη από τον Κ. Χατζηδάκη η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνου

Υπεγράφη από τον Κ. Χατζηδάκη η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνου

Υπεγράφη η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνου, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη. Πρόκειται για έργο υψίστης σημασίας σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αλλά και τα στελέχη της περιφέρειας Κρήτης ενώ την ικανοποίηση του εκφράζει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννη για τις θετικές εξελίξεις.

Η κυβέρνηση θα υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της, τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης για την απόφαση η οποία αναμένεται τις επόμενες μέρες να κοινοποιηθεί στον ανάδοχο. Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων ο υφυπουργός και Βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ευχαρίστησε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, για τη συμβολή του και τις άμεσες ενέργειες για τη προώθηση των σχετικών διαδικασιών.

«Η υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών, αποτελεί μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί. Η κυβέρνηση προτίθεται να υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που θα παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη για τη συμβολή του και τις άμεσες ενέργειες για τη προώθηση των σχετικών διαδικασιών. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα σημαντικό έργο για το Ρέθυμνο αλλά και την ευρύτερη περιοχή προχωράει», επισήμανε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Πηγή: amna.gr


Σχολιάστε εδώ