HARD ROCK CAFE ATHENS: Ένας πραγματικά rock χώρος εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας

HARD ROCK CAFE ATHENS: Ένας πραγματικά rock χώρος εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Hard Rock Cafe Athens πέρα από ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της περιοχής του κέντρου και μέρος της πολυεθνικής αλυσίδας εστιατορίων, ξενοδοχείων και καζίνο Hard Rock International , αποτελεί και έναν μοναδικό χώρο για την διοργάνωση και φιλοξενία εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. 

Μέσα στο 2019 το Hard Rock Cafe Athens φιλοξένησε με επιτυχία εταιρικές εκδηλώσεις για μια σειρά από πολυεθνικές εταιρείες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η εταιρεία ασφαλειών νομικής προστασίας ARAG, η ελληνική θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου ελεγκτικών υπηρεσιών TUV, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων σκανδιναβικού design JYSK, η Randstand, εταιρεία-ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών customer management outsourcing στην Ελλάδα, η  Teleperformance

Η τοποθεσία του Hard Rock Cafe Athens, στο κέντρο του ιστορικού τριγώνου της Αθήνας και κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, αποτέλεσε έναν βασικό παράγοντα στην επιλογή του χώρου για τις παραπάνω εταιρείες. Πέρα από την ευρύτερη περιοχή που αποτελεί σημείο-έλξης για κάθε κάτοικο της πρωτεύουσας, η πρόσβαση καθίσταται πανεύκολη, χάρη σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό Γραμμή 1 & 3), αλλά και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες(Ερμού,Αθηνάς).

Ο χώρος του Hard Rock Cafe Athens προσαρμόστηκε στις διαφορετικές απαιτήσεις των παραπάνω εκδηλώσεων, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα έπιπλά, αλλά και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Επιπλέον, το Hard Rock Cafe Athens προσφέρει και μοναδικές team-building activities, όπως τα μίνι-σεμινάρια cocktail “Shake It Up” ή το «Become a Hard Rocker”, ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικού ομαδικού καραόκε.

Το εμβληματικό κτήριο της Αδριανού 52, πέρα από την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα που το χαρακτηρίζει (μεταμοντέρνος συνδυασμός παραδοσιακού πετρόχτιστου πλακιώτικου σπιτιού με νεωτεριστικά στοιχεία) αποτελεί και ένα μικρό μουσικό «αρχείο», φιλοξενώντας αυθεντικά ενθύμια από τη μουσική τους καριέρα, κυριολεκτικά, θρύλων της μουσικής σκηνής, όπως οι ασημί-μαύρες μπότες που φορούσε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 2014, μια ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του Chris Martin των Coldplay, ένα μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons, το βελούδινο καπέλο που φορούσε η Rihanna κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της την πρωτοχρονιά του 2009 και το vintage κοστούμι που φόρεσε η Katy Perry στην εκπομπή «Th Ellen Show» τον Ιανουάριο του 2012.

Ενστερνιζόμενοι την βασική φιλοσοφία του Hard Rock ανά τον κόσμο, “Love All, Serve All”, το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο service για το οποίο έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή η αλυσίδα και τη μοναδική φιλοξενία που έχει αναδείξει το εστιατόριο στην καρδιά των Αθηναίων. Από φιλόξενο σημείο για ένα ανεπίσημο meeting ως και τη φιλοξενία μιας εταιρικής εκδήλωσης αξιώσεων το Hard Rock Cafe Athens είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα.


Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Μοναστηράκι

#ThisIsHardRock 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Hard Rock Cafe Αθήνας και τις δυνατότητες φιλοξενίας εταιρικών εκδηλώσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μέσω email στο Athens_sales@hardrock.com ή να καλέσετε στο 210 3245170.


Σχολιάστε εδώ