Τα… δώρα των τραπεζών!

Τα… δώρα των τραπεζών!

Και ξαφνικά οι τράπεζες θυμήθηκαν τους συνεπείς δανειολήπτες, οι οποίοι με την αγωνία μη χάσουν το «σπιτάκι» τους, μην το βγάλει η τράπεζα σε πλειστηριασμό, με χίλιες στερήσεις εξυπηρετούν το δάνειό τους, πληρώνοντας τη δόση που έχουν συμφωνήσει.

Και αποφάσισαν να… επιβραβεύσουν τους συνεπείς όχι «κουρεύοντας» το υπόλοιπο του δανείου τους, αλλά προσφέροντας… καθρεφτάκια.

Όπως μείωση κατά 10% των ασφαλίστρων της ενυπόθηκης κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για την αποπληρωμή μηνιαίας δόσης μέχρι 6 μήνες σε περίπτωση πρόσκαιρης ολικής ανικανότητας από ατύχημα και 10.000 bonus πόντους μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Βonus.

Και… ακόμη μειωμένο επιτόκιο κατά 5% σε νέα στεγαστικά δάνεια, επιδότηση 10% της ασφάλισης αυτοκινήτου και επιπλέον 0,10% στα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων.
Όλα τα παραπάνω είναι τα δώρα της Alpha Bank.

Χρυσή αποστρατεία…

Η αποζημίωση που προσφέρει η Alpha Bank για την εθελούσια έξοδο 300 εργαζομένων (ήδη η συμμετοχή έχει φτάσει σε διπλάσιο νούμερο) φτάνει τα 150.000 ευρώ και ανεβαίνει μέχρι τα 300.000 ευρώ κατά ανώτατο όριο για τις περιπτώσεις των υπαλλήλων που έχουν συμπληρώσει το 51ο έτος της ηλικίας τους και θα επιλέξουν τη μακροχρόνια άδεια των 5 ετών.


Σχολιάστε εδώ