Το πάλεψε στα ίσια ο ΠΑΟΚ – Ζαγοράκης: Η σημερινή διαιτησία αποτελεί ντροπή για το άθλημα

Το πάλεψε στα ίσια ο ΠΑΟΚ – Ζαγοράκης: Η σημερινή διαιτησία αποτελεί ντροπή για το άθλημα

Ανάγκασε τους νταμπλούχους Ολλανδίας να φοβηθούν, να ιδρώσουν, να αγχωθούν και να ζητήσουν κάθε δυνατή βοήθεια. Θεμιτή και αθέμιτη για να πάρουν μια πρόκριση.

Τουλάχιστον στην Premier League μπήκε το VAR. Στα προκριματικά του Champions League όχι ακόμα.

Ο Αίντας χρειάστηκε δύο πέναλτι, ενώ πήρε τρία και μία κεφαλιά του Ταλιαφίκο.

Η αποστολή ήταν δύσκολη εξ αρχής. Ο Δικέφαλος όμως δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή. Επί 180 σκληρά λεπτά κοίταξε στα μάτια την ομάδα που πριν λίγους μήνες έπαιζε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δυστυχώς στο φινάλε λύγισε από τους Ολλανδούς και τους Άγγλους και το όνειρο των ομίλων έσβησε.

Ακόμα κι όταν το σκορ έγινε 3-1 δεν τα παράτησε και στο φινάλε μείωσε εκ νέου και πάλι με τον Μπίσεσβαρ .

Η ιστορία έγραψε ο Άγιαξ χρειάστηκε μία αγγλική χείρα βοηθείας για να πάρει μία αγχωτική πρόκριση στα Play Offs του Champions League και ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε πολύ.

Κατά της ΟΥΕΦΑ ξέσπασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφερόμενος στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ μετά και τα τραγικά λάθη του Άγγλου διαιτητή, Πόουσον.

Με ανάρτησή του στα social media αναφέρει:: «Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των “παραδοσιακών ισχυρών” ευρωπαϊκών ομάδων. Σίγουρα όμως η σημερινή διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!! Ψηλά το κεφάλι!!! Αποδείξατε ότι αξίζετε και με το παραπάνω!!! Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση».

 


Σχολιάστε εδώ