ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ LYKKE: Ο Δανέζικος τρόπος για την κατάκτηση της ευτυχίας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ LYKKE: Ο Δανέζικος τρόπος για την κατάκτηση της ευτυχίας

Συγγραφέας
Mάικ Βάικινγκ
Μετάφραση
Νοέλα Ελιασά


Κυκλοφορεί στα ελληνικά το δεύτερο βιβλίο  του Μάικ Βάικινγκ, Διευθύνοντος Συμβούλου του Ινστιτούτου Έρευνας της Ευτυχίας στη Δανία. Μετά την τεράστια ανταπόκριση του Βιβλίου του Hygge, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες, με πωλήσεις πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, διαβάστε στο Βιβλίο του Lykke (Luu-kah: Ευτυχία) τα μυστικά των ευτυχισμένων ανθρώπων και γιατί η Δανία θεωρείται από πολλούς η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου.

Ο Μάικ Βάικινγκ προσπαθεί να καταλάβει τι κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να απαντήσει στο ερώτημα δεν περιορίζεται μόνο στη συνταγή των Δανών, αλλά θέτει ερωτήματα που μας απασχολούν όλους:

  • Τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία;
  • Πόσες ώρες πρέπει να εργαζόμαστε;
  • Οι πόλεις μάς κάνουν πιο δυστυχισμένους;

Από το πώς αξιοποιούμε δημιουργικά τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας μέχρι την ποιότητα των σχέσεών μας, αυτός ο οδηγός συγκεντρώνει συμβουλές από τις πιο ευτυχισμένες γωνιές του πλανήτη και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το Lykke στη ζωή μας.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Μάικ Βάικινγκ είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας της Ευτυχίας στη Δανία, επιστημονικός συνεργάτης της World Database of Happiness ως εκπρόσωπος της Δανίας και ιδρυτικό μέλος του Latin American Network for Wellbeing and Quality of Life Policies. Οι έρευνές του για θέματα ευεξίας και ευτυχίας έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και ΜΜΕ όπως: The Washington Post, BBC, Huffington Post, The Times, The Guardian, CBS, Monocle, The Atlantic και PBS News Hour.
Έχει διατελέσει ομιλητής TEDx, έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει επιμεληθεί έρευνες για τους δείκτες ευτυχίας, ευημερίας και ποιότητας ζωής σε όλο τον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 35 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.
Ζει στην Κοπεγχάγη.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ 

Tίτλος πρωτότυπου: The little book of Lykke
Κατηγορία: Οικογένεια, Υγεία, Lifestyle
ISBN: 978-618-02-1135-1


Σχολιάστε εδώ