Samsung Galaxy Note10 / 10+: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Samsung Galaxy Note10 / 10+: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όφελος 100€ με επιστροφή του παλιού smartphone

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες1 για τα νέα SAMSUNG Galaxy Note10 / 10+ στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr. Όσοι καταναλωτές επιστρέψουν το παλιό τους smartphone στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα μπορούν να αποκτήσουν τις ναυαρχίδες της Samsung με επιπλέον όφελος 100€2. Τα νέα smartphones, που ξεχωρίζουν για τον νέο ταχύτατο επεξεργαστή, την επαγγελματική κάμερα, την ισχυρή μπαταρία, αλλά και το αναβαθμισμένο Bluetooth S Pen, θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online, από τις 23 Αυγούστου.

Κατασκευασμένα με premium υλικά και με πολύ λεπτό σχεδιασμό, τα νέα SAMSUNG Galaxy Note10 / 10+ διαθέτουν κινηματογραφική οθόνη, Dynamic AMOLED, 6,3’’ FHD+ και 6,8’’ WQHD+ αντίστοιχα. Είναι εξοπλισμένα με νέο ταχύτατο επεξεργαστή 7nm Exynos 9825 για εξαιρετικές επιδόσεις και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο όπως ενός υπολογιστή, για αποθήκευση ακόμα περισσότερων αρχείων και απρόσκοπτο multitasking. Έχουν μνήμη RAM στα 12GB για το Galaxy S10+ και μνήμη RAM στα 8GB για το Galaxy S10, ενώ και οι δύο συσκευές διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας και υπερ-ταχεία φόρτιση έως 45W.

Στα highlights των SAMSUNG Galaxy Note10 / 10+ συγκαταλέγεται και η επαγγελματική κάμερα με τρείς και τέσσερις φακούς αντίστοιχα (υπερευρυγώνιο 16MP, ευρυγώνιο 12MP, τηλεφακό 12MP και επιπλέον DepthVision κάμερα για το Note 10+), που εξασφαλίζουν εκπληκτικές φωτογραφίες μέρα νύχτα. Διαθέτουν, επίσης, μπροστινή κάμερα 10MP, ανάλυσης 4K, ιδανική για selfies. Υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας είναι και τα video, με σταθερά πλάνα χάρη στη λειτουργία Super Steady, αλλά και με τη νέα λειτουργία μικρόφωνο στο zoom.

Τα νέα μοντέλα της Samsung προσφέρουν μια νέα εμπειρία γραφής με το αναβαθμισμένο Bluetooth S Pen, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χειριστήριο με 6 διαφορετικές κινήσεις ανά εφαρμογή. Παράλληλα, μπορούν να μετατρέψουν άμεσα το χειρόγραφο κείμενο σε ψηφιακό, απλά ακουμπώντας το, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι και η δυνατότητα γραφής στην οθόνη, ακόμα και όταν είναι σβηστή. Διαθέτουν, επίσης, υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ είναι ιδανικά για τους λάτρεις των games.

Με τα προηγμένα Galaxy Note, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα, και θαλάσσια κάλυψη 4G που ξεπερνά το 97%. Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως «Το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα SAMSUNG Galaxy Note10 / 10+ στα 999€3 (έκδοση 128GB), στα 1.149€ (έκδοση 256GB) και στα 1.249€ (έκδοση 512GB) ή από 20,81€ το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις4, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Τα νέα smartphones διατίθενται σε τρία χρώματα (Aura Black, Aura Glow, Aura Pink για το Note10 & Aura Black, Aura Glow, Aura White για το Note10+) και μπορεί συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.


Σχολιάστε εδώ