Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε παγκόσμιας φήμης σειρά του Netflix (βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε παγκόσμιας φήμης σειρά του Netflix (βίντεο)

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, αναλύοντας τον ρόλο που θα υποδυθεί.

Σε διεθνή σειρά θα συμμετάσχει ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνένετυξη που παραχώρησε στο gossip-tv. Ο πρώην παίκτης του Survivor θα έχει ρόλο σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix, το «The Lord of the Skies».

Η σειρά έχει λάβει αρκετά βραβεία ενώ προβάλλεται στη δημoφιλή πλατφόρμα από το 2013 χωρίς όμως να είναι στο ελληνικό πακέτο. Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε και τον ρόλο που θα υποδυθεί: «Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής».

Σε ερώτηση για το αν θα μιλήσει ισπανικά κι αν θεωρεί ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, απάντησε: «Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο. Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα».

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιάστε εδώ