Λ. Μενδώνη: Το θέμα του αναβατορίου στην Ακρόπoλη ευτυχώς έκλεισε

Λ. Μενδώνη: Το θέμα του αναβατορίου στην Ακρόπoλη ευτυχώς έκλεισε

Με συνέντευξή της στοn ΣΚΑΪ, η υπουργός Πολτισμού κ. Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως το «θέμα του αναβατορίου ευτυχώς έκλεισε» και πως από σήμερα Τετάρτη 31-07-2019, το πρωί το πρώτο αμαξίδιο περίμενε να κάνει τη διαδρομή του.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε, «να αρχίσω με μία εκκρεμότητα για το θέμα του αναβατορίου. Το κλείσαμε αυτό;» η υπουργός απάντησε:  «Το θέμα του αναβατορίου ευτυχώς έκλεισε. Το πρωί στις 8.05 ήταν το πρώτο αμαξίδιο που περίμενε να κάνει τη διαδρομή του. Λειτουργεί. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε απρόοπτα. Είναι ένα «τραυματισμένο» μηχάνημα. Θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε στη ζωή, προκειμένου να έχουμε το χρόνο να το αντικαταστήσουμε».

Α. Πορτοσάλτε: Προκειμένου να μην απογοητεύουμε ανθρώπους που έρχονται από άλλα σημεία του πλανήτη προκειμένου να επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Πολύ ωραία.

Λ. Μενδώνη: Πάντως θα ήθελα να επισημάνω ότι οι υπηρεσίες πραγματικά αντέδρασαν έτσι όπως έπρεπε να αντιδράσουν και η βλάβη, νομίζω ότι είναι η φορά που αποκαθίσταται στο συντομότερο λογικό χρόνο.


Σχολιάστε εδώ