Τσίπρας: Η ΝΔ κλείνει τα δημόσια Πανεπιστήμια για να ανοίξει ιδιωτικά

Τσίπρας: Η ΝΔ κλείνει τα δημόσια Πανεπιστήμια για να ανοίξει ιδιωτικά

– Ένας ολόκληρος νομός τιμωρείται! Αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

“Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση” σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων με ανάρτησή του στο facebook ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων παρατηρεί πως η ΝΔ με την απόφασή της να μη δημιουργηθεί σχολή νομικής στην Πάτρα υπονομεύει έναν ολόκληρο νομό. Σημειώνει πως η νέα κυβέρνηση “κλείνει τα δημόσια πανεπιστήμια και σχολές για να ανοίξουν ιδιωτικά”, χαρακτηρίζοντας υποκριτική τη στάση της.

Η ανάρτηση:

“Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας. Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η ΝΔ τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία”.


Σχολιάστε εδώ