Αρχίζουν τα νοκ άουτ με βραζιλιάνικο πάρτι

Αρχίζουν τα νοκ άουτ με βραζιλιάνικο πάρτι

– Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη

Ξεκινούν τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Copa America και η Βραζιλία θέλει να ρίξει στα σχοινιά την Παραγουάη. Στις 3:30 το πρωί της Παρασκευής γίνεται η σέντρα στον πρώτο προημιτελικό του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη.

Το Πόρτο Αλέγκρε έχει φορέσει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση της Βραζιλίας στα ημιτελικά. Η Παραγουάη θέλει να χαλάσει το πάρτι. Έβαλε δύσκολα στην Αργεντινή στη φάση των ομίλων. Θέλει να κάνει τη ζημιά και στη Βραζιλία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη.

Φαβορί για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του Copa America, είναι η Βραζιλία. Προκρίθηκε άνετα, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και 8-0 τέρματα. Έκανε επίδειξη δύναμης στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, συντρίβοντας με 5-0 το Περού.

Η Παραγουάη μπήκε από το … παράθυρο στην οχτάδα χωρίς νίκη, με δύο βαθμούς, ως δεύτερη καλύτερη τρίτη. Την ευνόησε η ισοπαλία με 1-1 στον αγώνα του Ισημερινού με την Ιαπωνία. Ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Κατάρ και 1-1 με την Αργεντινή και γνώρισε τη μοναδική της ήττα με 1-0 από την Κολομβία.


Σχολιάστε εδώ