Netflix: Η τελευταία σεζόν του Orange is the New Black έρχεται δείτε το τρέιλερ

Netflix: Η τελευταία σεζόν του Orange is the New Black έρχεται δείτε το τρέιλερ

Tο Orange Is The New Black εισήγαγε την τηλεόραση σε μία μνημειώδη εποχή, και για έξι αξέχαστες σεζόν, καταπιάστηκε άφοβα με μερικές από τις πιο δύσκολες, επίκαιρες και ανθρώπινες ιστορίες των καιρών μας. Στην τελευταία του σεζόν, οι κυρίες του Λίτσφιλντ αποδέχονται το γεγονός πως η φυλακή τις άλλαξε για πάντα.

Η Πάιπερ παλεύει με την ζωή έξω από την φυλακή, ενώ η ζωή στη Μαξ, διεφθαρμένη και άδικη όπως πάντα, συνεχίζεται χωρίς αυτή. Η φιλία της Τέιστη με τη Σίντυ ακόμη κρέμεται από μία κλωστή, ενώ η θανατική ποινή της τελευταίας ελλοχεύει. Η Γκλόρια και το προσωπικό της κουζίνας συγκρούονται με τις σκληρές πραγματικότητες της τελευταίας ροής κέρδους της Πόλυκον, ενώ άλλοι κυνηγούν ναρκωτικά ή όνειρα και παλεύουν με την πραγματικότητας της δικιάς τους θέσης σε αυτό τον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ:

Η έβδομη και τελευταία σεζόν του Orange is the New Black κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Ιουλίου.

Σχετικά με την Αφίσα

Αυτή τη σεζόν, το καστ και οι δημιουργοί του Orange Is The New Black τιμούν τους φανατικούς φίλους που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτή την πολυαγαπημένη σειρά μέσα στα χρόνια, έχοντας τον ίδιο τον Orange Army να δημιουργεί την αφίσα για το φινάλε της σειράς. Δέκα αφοσιωμένοι, ταλαντούχοι και διαφορετικοί καλλιτέχνες από όλη την υφήλιο – το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αρμενία, τη Βραζιλία, την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες – επιλέχθηκαν μέσα από τα social media για να εκθέσουν το δικό τους έργο ανάμεσα σε λεωφορεία, κτίρια και πινακίδες σε όλο τον κόσμο, για τον εορτασμό της πρεμιέρας της έβδομης και τελευταίας σεζόν.


Σχολιάστε εδώ