Markopoulo Park: Ξεχωριστή Κυριακή με δυνατές συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη

Markopoulo Park: Ξεχωριστή Κυριακή με δυνατές συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη

-Η ΣΠΑΡΤΗ και ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ κατέκτησαν τα τρόπαια στις δύο πιο σημαντικές ιπποδρομίες

Επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες, που χάρισαν δυνατές συγκινήσεις και μοίρασαν πολύ καλά κέρδη, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 23 Ιουνίου, στο Markopoulo Park.

O Chief Technology Officer του ΟΠΑΠ, Michele Fusella και ο Applications Director του ΟΠΑΠ, Στρατής Βαλαβάνης απονέμουν το Τρόπαιο ΚΙΝΟ ΣΤΑ SELF SERVICE TERMINALS στον ιδιοκτήτη του ίππου ΣΠΑΡΤΗ Δημήτρη Παρασκευόπουλο.

Τα βλέμματα μαγνήτισαν η πέμπτη και η έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος. Στην πέμπτη κούρσα, στην απόσταση των 1.400 μέτρων, εννέα καθαρόαιμες φοράδες διεκδίκησαν το τρόπαιο ΚΙΝΟ ΣΤΑ SELF SERVICE TERMINALS. Νικήτρια ήταν η ΣΠΑΡΤΗ, ιδιοκτησίας των Αδερφών Παρασκευόπουλου-Σταύλοι Μεσσηνίας, με προπονητή τον Παναγιώτη Μουρουζίδη και αναβάτη τον Μάριο Μηνά.

Ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ κερδίζει εύκολα το Τρόπαιο TORA-ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ

Στην έβδομη ιπποδρομία, το Τρόπαιο TORA-ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ κατέκτησε ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ, ιδιοκτησίας Ι.Ο.ΒΟ.Π SYNDICATE, με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτη τον Δημήτρη Δρόσο. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε έως το τέλος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Tora Wallet Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της Tora Direct Α.Ε Κωνσταντίνος Φρυδάκης απονέμει το Τρόπαιο TORA-ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ στον προπονητή του ίππου ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ Χάρη Χαραλάμπους

Εκατό νικητές στο Σκορ 6 και μεγάλο ενδιαφέρον για το Γκανιάν

Στις περισσότερες ιπποδρομίες επικράτησαν τα φαβορί και τα κέρδη ήταν πολύ καλά για τους νικητές του Σκορ 6, στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες. Μετά το τζακ ποτ της προηγούμενης Κυριακής, βρέθηκαν 100 νικητές στο Σκορ 6 που κέρδισαν από 600 ευρώ.

Μεγάλο ήταν και πάλι το ενδιαφέρον για το παιχνίδι του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον ελληνικό κουμπαρά.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο Markopoulo Park

Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν και αυτή την Κυριακή το MarkopouloPark. Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου.

Βόλτες με πόνυ για τα παιδιά.

Οι μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτες με πόνυ και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, όπου απόλαυσαν παγωτό, ποπ κορν και μαλλί της γριάς.

Τα εντυπωσιακά alpaca κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

Παγωτό, ποπ κορν και μαλλί της γριάς περίμεναν τους μικρούς επισκέπτες.

Κεντρική φωτό: Η ΣΠΑΡΤΗ κατακτά το Τρόπαιο ΚΙΝΟ ΣΤΑ SELF SERVICE TERMINALS


Σχολιάστε εδώ