Εντάξει, όταν είπε ο Τσίπρας «έχουμε μπροστά μας αγώνα δύσκολο, αλλά νικηφόρο», δεν είναι βέβαιο ότι μιλούσε για τις εκλογές… Υπάρχει και το… «X-Factor»!

Εντάξει, όταν είπε ο Τσίπρας «έχουμε μπροστά μας αγώνα δύσκολο, αλλά νικηφόρο», δεν είναι βέβαιο ότι μιλούσε για τις εκλογές… Υπάρχει και το… «X-Factor»!

Το Grand Prix της F1 στο Σιλβερστόουν, το Φεστιβάλ Τσακώνικης Μελιτζάνας, τα Καλλιστεία «Μις Αλίαρτος 2019».

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο», δήλωσε ο Τσακαλώτος και έκτοτε γελάνε ως κι οι κορμοράνοι στη λίμνη Κερκίνη.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, εκτός από χρεοκοπία, επταήμερη εργασία, περικοπές, θα έχουμε και τσουνάμι στις Κυκλάδες.

Επίσης ναυάγιο στον Αργοσαρωνικό, έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, πολεμική σύρραξη με τη Νιγηρία.

Το πρόβλημα δεν είναι που ο Τσίπρας παρομοιάζει τη ΝΔ με την Μπαρτσελόνα, αλλά που νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… Λίβερπουλ. Και Σαλάχ ποιος; Ο Φλαμπουράρης;

Το κακό δεν είναι που στη ΝΔ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι τους περιμένει αν γίνουν εξουσία. Το χειρότερο θα είναι αν όντως… δεν καταλαβαίνουν.

Αλλαγή πορείας της χώρας ζητάει ο Γιωργάκης. Ο τύπος που για να πάει από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα βάζει… GPS. Για το κουζίνα – μπάνιο ρίχνει ψίχουλα.

Δήλωσε ακόμη: «Είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε». Μου θυμίζει έναν θείο μας με Αλτσχάιμερ, που νόμιζε ότι είχε πάρει μέρος στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Ενώ στην πραγματικότητα είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας, πλαγιομετωπική ταξί με τρίκυκλο.

Με… πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τη συνεργασία με την Παπακώστα. Όπου να ‘ναι θα βγει και η Ρεάλ να πει για τη μεταγραφή του Μήτσου από τον Αστέρα Εξαρχείων.

Πανηγύρισε (;) ο Ν. Κοτζιάς για την επέτειο ενός χρόνου από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Γράφει πουθενά η Ιστορία…

…ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης έκανε beach party;

Προς Μαξίμου: Επειδή βλέπω ότι η κρίση με την Τουρκία δεν σας βγαίνει, μήπως εν όψει εκλογών να κηρύξουμε τον πόλεμο στη Λιβύη; Για την ΑΟΖ Καλαμάτας…

Αποτυχημένος κατά τον Ν. Παππά ο Στουρνάρας! Ώρα είναι να βγει κι ο Μπίγαλης να πει ότι ο Ρέμος δεν… πουλάει.

Δεν ξέρω για σας, αλλά στη σκέψη ότι υπουργός Εξωτερικών είναι ο Κατρούγκαλος δεν έχω καμιά ανησυχία για την Τουρκία. (Τη Μάλτα φοβάμαι…)

Έτσι και βάλουμε στα σύνορα γιγαντοαφίσα του Κουβέλη, δεν θα τρομάξουν όσο να ‘ναι οι Τούρκοι; Μ’ αυτό το βλοσυρό, απειλητικό ύφος…

Κάτι μεταξύ μπαρμπα-Στρουμφ και Στάθη Ψάλτη.

Έβαλε ο Τσίπρας τον Ραγκούση υποψήφιο στη Β’ Πειραιά και τρεις βδομάδες τώρα ψάχνει κατά πού πέφτουν Πέραμα και Δραπετσώνα.

Είπε η Παπακώστα ότι η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ενισχύει την… ηγέτιδα θέση της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή. Δηλαδή, έτσι και συνεδριάσει δύο – τρεις φορές ακόμη…

Σύμφωνα με έρευνα (Marc) το 25% των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ. Τη βλέπω να πηγαίνει άκλαυτη τη Φώφη.

…μας βλέπω υπερδύναμη, φόβο και τρόμο των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Κακοήθειες ότι η Έλλη Στάη είχε πάρει μέρος και στο ντιμπέιτ στις πρώτες εκλογές του Χ. Τρικούπη. Μικρό κορίτσι ήταν, έδινε Πανελλήνιες…

Τι είδηση είναι δηλαδή η κοινή κάθοδος Λεβέντη – Νικολόπουλου στις εκλογές, όταν έχει προηγηθεί η συνεργασία Κιάμου – Αντύπα στις πίστες;

Να επιλέξουν τα κόμματα τους δημοσιογράφους του ντιμπέιτ ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μόνο τους δημοσιογράφους και όχι και τις ερωτήσεις; Τις απαντήσεις.

Να αναλάβουν ακόμη τη σκηνοθεσία, τις κάμερες, τα φώτα, το μακιγιάζ. Χρέη floor manager να κάνει ο Σκουρλέτης.

Δηλαδή, στην επόμενη Βουλή ενδέχεται να έχουμε και Βελόπουλο και Βαρουφάκη. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το κουκλοθέατρο.


Σχολιάστε εδώ