Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εθελοντική Αιμοδοσία: «Γίνε ο δικός τους Ήρωας…»

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εθελοντική Αιμοδοσία: «Γίνε ο δικός τους Ήρωας…»

-Από αύριο Σάββατο 22 έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Με σημαία την κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπό μας, όπως αυτή εκφράζεται με την κορυφαία πράξη αλληλεγγύης της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του δήμου και δεκάδες εθελοντές συνεχίζουν να «οργώνουν» το δήμο Νεάπολης-Συκεών μέσα από οργανωμένες εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, μεταφέροντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα-πρόσκληση συμμετοχής στη μεγάλη γιορτή ανθρωπιάς κι ευαισθησίας που ξεκινά αύριο στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

«Πρόκειται για Γιορτή της Ανθρωπιάς και της  Αλληλεγγύης, στην οποία καλούμε να συμμετάσχουν οι πάντες. Η απόφαση να ενταχθούμε στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών είναι απόφαση ζωής. Ακόμα και η μικρότερη σταγόνα μπορεί να αλλάξει τη δική μας ζωή, αλλά πολύ περισσότερο να χαρίσει ζωή», τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Η νέα εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας και κοινωνικής προσφοράς διοργανώνεται από αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, αρχής γενομένης από τα Πεύκα και τον Αγ. Παύλο. Κατά τη διάρκειά της οι εθελοντές θα ενημερώνονται και θα καλούνται να γίνουν δότες αιμοπεταλίων, μυελού των οστών, βλαστοκυττάρων και δωρητές οργάνων σώματος.

Δείτε το βίντεο:

Το πρόγραμμα

Η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

► Σάββατο 22.6 // 9 π.μ.-2 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19)
& Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου (Ανθέων 14)

► Κυριακή 23.6 // 8 π.μ.-2 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1)

► Δευτέρα 24.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Τρίτη 25.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Τετάρτη 26.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών

► Πέμπτη 27.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125)

► Παρασκευή 28.6 // 10 π.μ.-8 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης

► Σάββατο 29.6 // 9 π.μ.-2 μ.μ.

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης

 


Σχολιάστε εδώ