Διχάζει τους γαλάζιους της Θεσσαλονίκης η διαμάχη μεταξύ του νικητή των εκλογών Κ. Ζέρβα και του ηττημένου Ν. Ταχιάου

Διχάζει τους γαλάζιους της Θεσσαλονίκης η διαμάχη μεταξύ του νικητή των εκλογών Κ. Ζέρβα και του ηττημένου Ν. Ταχιάου

Διχάζει τους γαλάζιους (στελέχη και ψηφοφόρους) της Θεσσαλονίκης η διαμάχη μεταξύ του νικητή των εκλογών Κ. Ζέρβα και του ηττημένου Ν. Ταχιάου. Η κόντρα μεταξύ των δύο είχε ξεκινήσει από την προεκλογική περίοδο, με τον δεύτερο να μιλάει για «πισώπλατα χτυπήματα» και «πολιτικές ασχήμιες», πήρε όμως μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις εκλογές.

Αυτό που φαίνεται να έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον κ. Ταχιάο είναι ότι ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε εν αγνοία του με συμβούλους της παράταξής του και τους πρότεινε θέσεις αντιδημάρχων. Κίνηση το λιγότερο ασυνήθιστη, για να μην πούμε απαράδεκτη. Έχει προκαλέσεις αρνητικές εντυπώσεις γενικότερα στην πόλη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι «δεν ξεκινάει καλά» ο νέος δήμαρχος.

Ο κίνδυνος, το κλίμα αυτό της αντιπαράθεσης να αποβεί σε βάρος της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, «υποχρέωσε» τον Κυρ. Μητσοτάκη να καλέσει στην Αθήνα τον κ. Ταχιάο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη του κ. Ζέρβα, ενώ του επισήμανε ακόμη ότι δεν μπορεί να το ανεχθεί όλο αυτό. Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης διακινήθηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Ταχιάος θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Φωτό: euronews.com


Σχολιάστε εδώ