Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Ιωσηφίδης και Μπούκης

Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Ιωσηφίδης και Μπούκης

Με δύο συμμετοχές στα ρεπεσάζ ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στην Ιταλία. Οι αθλητές μας στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, αλλά αύριο θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής ο Νίκος Ιωσηφίδης στον προκριματικό γύρο ευνοήθηκε της ισοπαλία 1-1 με τον Λιθουανό Ματβέικο και προκρίθηκε στη φάση των «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Ναζαριάν και ηττήθηκε με πτώση. Ο Αρμένιος έφτασε με σχετική ευκολία (σ.σ. μόνο στον ημιτελικό συνάντησε δυσκολία) και έδωσε μία 2η ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Ο Ιωσηφίδης θα αντιμετωπίσει τον Δανό Μόιλερ και σε περίπτωση που νικήσει θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Τούρκο Σελέμ.

Στα ρεπεσάζ των 65κ. θα αγωνιστεί και ο Βαγγέλης Μπούκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 9-4 στον προκριματικό γύρο από τον Μπράγκα. Ο Τούρκος προκρίθηκε στον τελικό κι έστειλε τον Μπούκη στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Φιλανδό Καουχάνεν.

Τέλος στα 48κ. ο Γιώργος Μικρόπουλος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Στουπάκεβιτς (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.


Σχολιάστε εδώ