Να μαζέψουν οι ίδιοι τα σκουπίδια για μία φορά και να πάνε να τα αφήσουν έξω από το Μέγαρο

Να μαζέψουν οι ίδιοι τα σκουπίδια για μία φορά και να πάνε να τα αφήσουν έξω από το Μέγαρο

Όποιος διασχίσει την παραλία από τη Γέφυρα μέχρι την αγορά, εκτός από τους ψωραλέους κοκοφοίνικες, που φαίνεται να αργοπεθαίνουν, θα απολαύσει και τα σκουπίδια από τους ξεχειλισμένους κάδους και τα καλαθάκια.

Να σημειώσουμε ότι εκεί βρίσκονται εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.

Μέχρι να δεήσει ο Δήμος να ασχοληθεί με αυτό, μήπως θα έπρεπε οι επαγγελματίες που υπάρχουν εκεί να βάλουν και ένα χεράκι, εκτός από τις φωνές; Τα μαγαζιά τους και τη φήμη τους θα προστατέψουν.

Μια λύση θα ήταν να μαζέψουν οι ίδιοι τα σκουπίδια για μία φορά και να πάνε να τα αφήσουν έξω από το Μέγαρο.


Ελπίζουμε το χάλι της παραλίας στον Πλατύ Γιαλό να το ζήσουμε οι Αργοστολιώτες και οι επισκέπτες της παραλίας για τελευταία χρονιά και η καινούργια Δημοτική Αρχή να διορθώσει την αδικία που για ευνόητους λόγους γινόταν τα τελευταία χρόνια εκεί.


Έστω και καθυστερημένα, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Διονύση Στανίτσα, που ξαναβγήκε δήμαρχος στο Θιάκι από την πρώτη Κυριακή με το «θηριώδες» ποσοστό 78%. Απόδειξη πως ο κόσμος εκτίμησε τη σωστή δουλειά που έγινε στον Δήμο.


Το περασμένο Σάββατο έγινε για πρώτη φορά κολυμβητικός διάπλους Ρίου – Αντιρρίου, με την Κεφαλονίτισσα αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου Διονυσία Βαλιανάτου να παίρνει την πρώτη θέση στην κατηγορία 45+ με στολή, κάνοντας χρόνο μία ώρα και πενήντα πέντε λεπτά. Στον αγώνα πήραν μέρος 30 αθλητές.


Τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις μας ανακοινώνει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εθνικών εκλογών για να ενημερώσει τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς για τη σημασία τους και για το μελλοντικό του πρόγραμμα και επίσης για να παρουσιάσει «το πλούσιο κυβερνητικό έργο» που έγινε την τετραετία. Από ό,τι καταλαβαίνουμε, η παρουσίαση θα είναι γενική, γιατί δεν νομίζουμε ότι μπορούν να επικαλεστούν κάτι που έγινε ειδικά στο νησί.


Σχολιάστε εδώ