Αποχαιρέτα  την Ανάπτυξη…

Αποχαιρέτα την Ανάπτυξη…

Άλλον έναν άθλο πετύχαμε, που είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του πόσο καλά πάει η οικονομία μας αλλά και του πόσο επιτυχημένη είναι η περιβόητη έξοδος από τα Μνημόνια, για την οποία μόνο βεγγαλικά που δεν ρίξαμε, πανηγυρίζοντας και αρχίζοντας τους χορούς γιατί πλέον θα έχουμε παντού πλεονάσματα και το χρήμα θα ρέει άφθονο και να αυξήσεις μισθών κ.λπ. κ.λπ.

Και αυτός ο άθλος είναι η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Κομισιόν που υποβάλλεται ανά τρίμηνο, στην οποία σημειώνεται ότι η ανάπτυξη περιορίσθηκε μόλις στο 1,3%! Κάτι που σημαίνει νέα μέτρα και σφίξιμο του ζωναριού.

Ήδη από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας οι Βρυξέλλες είχαν χτυπήσει την καμπάνα για «δημοσιονομικό εκτροχιασμό». Και πλέον επιστρέφουν τα μαύρα σύννεφα.

Πάμε ξανά από την αρχή.

Είναι η επισφράγιση του έργου που αφήνει πίσω της η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία μόνη της σύρεται σε εκλογές μετά την καταψήφισή της στις τρεις κάλπες, με πρώτη την κάλπη των ευρωεκλογών αλλά με πιο καίριο πλήγμα το «μαύρο» στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε από τον χάρτη…


Σχολιάστε εδώ