Το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019 ξεκινά την Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019 ξεκινά την Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Ο Δήμος Κηφισιάς για πέμπτη χρονιά υποδέχεται σπουδαίους και αγαπημένους καλλιτέχνες για ένα απολαυστικό πρόγραμμα με πληθώρα μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019.

Η αυλαία ανοίγει με τη συναυλία “Δρόμοι στο φως” του Βασίλη Λέκκα, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά). Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία και την επαναστατικότητα της έκφρασης που τον διακρίνει, παρουσιάζει ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας, με αναφορές στους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, συνοδευόμενος από την ορχήστρα του. (Γενική είσοδος 5 €)

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, οι «Τροβαδούροι Κηφισιάς» θα κλείσουν άλλη μία δημιουργική χρονιά με μια Ελληνική χορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική και χορούς από περιοχές της πατρίδας μας, με τίτλο «Να τι θα πει Ελλάδα». (Είσοδος ελεύθερη)

Τις επόμενες δύο μέρες, Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουνίου στις 20:30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, πραγματοποιείται το 23ο Σεργιάνι στην Παράδοση. Η πρώτη μέρα ξεκινά με τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου και Κατερίνας Τσιάμα, ενώ η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει αξιόλογα χορευτικά τμήματα από άλλες περιοχές και κλείνει με το Επίλεκτο Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Κηφισιάς. (Είσοδος ελεύθερη)

Οι «Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά VΙΙΙ» ολοκληρώνονται με μια συναυλία κλασικής μουσικής με έργα πιάνου για 4 χέρια από το καταξιωμένο ελληνοαυστριακό Piano Duo Χρήστος Μαράντος – Harald  Ossberger,  τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 20:30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. (Είσοδος ελεύθερη)

Από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:00, στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η Θεατρική Ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς, παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία του Joseph Kesselring «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» », σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. (Είσοδος ελεύθερη)

Το “Θέατρο Κηφισιάς”, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20:30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, παρουσιάζει τη μουσική – χορευτική – διαδραστική παράσταση για μικρά παιδιά 3 έως 8 ετών με το έργο: “Παίζω και μαθαίνω” ένα ταξίδι γνώσης πάνω στα γράμματα της γλώσσας μας, σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. (Είσοδος ελεύθερη)

Η πρωτότυπη και βαθιά συγκινητική μουσικοθεατρική παράσταση  «Όνειρα γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου, παρουσιάζεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο  του Δημαρχείου Κηφισιάς. Η σπουδαία Ελπίδα, που εκπλήσσει με τις υποκριτικές και φωνητικές της δυνατότητες ερμηνεύει την ηρωίδα, με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. (Είσοδος ελεύθερη)

Ενώ, την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρες: 11:00 – 14:00 & 19:00 – 22:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, πραγματοποιείται ένα ολοήμερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα “Taste of Culture” – “Γεύσεις Πολιτισμού” με Εργαστήρια Τέχνης, Εκθέσεις & Παράσταση Body Percussion. (Είσοδος και συμμετοχή στα δρώμενα: 12 ευρώ, Οικογενειακό πακέτο 4 ατόμων: 35 ευρώ)

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, η συγκινητική κωμωδία “Η ζωγραφιά του Θεού’’ του Ιάκωβου Μυλωνά, έρχεται να μας δείξει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα. (Είσοδος ελεύθερη)

Δύο Κηφισιώτες καλλιτέχνες, ο Δημήτρης Κόκοτας και Γιώργος Λεμπέσης, ενώνονται καλλιτεχνικά και δημιουργούν τις “Κατάλληλες Προϋποθέσεις” για το απόλυτο πάρτυ με αξέχαστες επιτυχίες την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. (Είσοδος ελεύθερη)

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η διακεκριμένη σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου και ο καταξιωμένος πιανίστας  Στέφανος Νικοτιάν ενώνουν τις ερμηνευτικές τους δυνάμεις για ένα ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων. (Είσοδος ελεύθερη)

Η συναυλία «Οι ψυχές  των…χρωμάτων» από την Ηλέκτρα θα μας παρασύρει την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, σε μια θεατροποιημένη μουσική παράσταση που παντρεύει χρώματα, συναισθήματα, ιστορίες ζωής και τραγούδια. (Είσοδος ελεύθερη)

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, συναντιούνται σε μία κορυφαία συναυλία «Όπου με πας, σε πάω…» την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφ. Κηφισιάς 192, Κηφισιά). (Γενική είσοδος 5 €)

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 20:30 στο Αίθριο του  Δημαρχείου Κηφισιάς, η μεγάλη επιτυχία του βραβευμένου Βασίλη Μαυρογεωργίου «Το βέλος που δεν πληγώνει» έρχεται για τους μικρούς μας φίλους από τη θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι». (Είσοδος ελεύθερη)

Η ιστορία του ανθρώπου που άλλαξε τον κόσμο και ανέτρεψε όλες τις συμβατικές γνώσεις γύρω από το σύμπαν, μας παρουσιάζεται μέσα από τη θεατρική παράσταση «Το σύμπαν του Αϊνστάιν» του Θανάση Θεολόγη, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς και την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 21:00 στον ίδιο χώρο, η Θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου θα παρουσιάσει τη διαχρονική κωμωδία «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα. (Είσοδος ελεύθερη)

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ζωή σαν παραμύθι» του Γιώργου Φρατζεσκάκη, την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Μια παράσταση με χιούμορ, συγκίνηση και τραγούδια για όλες τις ηλικίες. (Είσοδος ελεύθερη)


Σχολιάστε εδώ