Ξάφνιασε τους Κερατσινιώτες ο Μητσοτάκης

Ξάφνιασε τους Κερατσινιώτες ο Μητσοτάκης

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα έπρεπε να επισκεφθεί περιοχές της Β’ Πειραιά, καθώς είχε διαπιστώσει ότι το κόμμα του υστερούσε έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόλο που οι κυβερνητικοί υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα υπέστησαν… καθίζηση, στην περιφέρεια αυτή έχασαν μόλις έναν δήμο από τους τέσσερις που είχαν (σ.σ.: του Κορυδαλλού, που τον πήρε νεοδημοκράτης υποψήφιος).

Όσοι Κερατσινιώτες βρίσκονταν το απόβραδο της περασμένης Τρίτης στην πλατεία Λαού είχαν δει κάποια κινη­τικότητα από νωρίς, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόλις είδαν τον αρχηγό της ΝΔ να βγαίνει από το αυτοκίνητο αιφνιδιάστηκαν. Όπως μας έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, δεν περίμεναν ποτέ ότι ο Μητσοτάκης θα κατέβαινε στη γειτονιά τους. Έμεινε μαζί τους και τους ρώτησε για τα προβλήματά τους. Κάποιοι μάλιστα έ­λεγαν ότι τους έδωσε τα τηλέφωνα του προσωπικού του γραφείου για να πληροφορείται από πρώτο χέρι για ό,τι τους απασχολεί.

Ιδιαίτερα ανοικτός και ομι­λητικός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, με τον οποίο επισκέφθηκε την ακτή των Λιπασμάτων. Συζή­τησε μαζί του για το μέλλον της τεράστιας έκτασης, γύρω στα 300 στρέμματα συνολικά, που έχει παραχωρηθεί στον δήμο, τον ρώτησε για τα σχέδια που υπάρχουν και του είπε πως θα έχει όποια βοή­θεια χρειασθεί σε περίπτωση που γίνει κυβέρ­νηση η ΝΔ.


Σχολιάστε εδώ