Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν στην Πάτρα

Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν στην Πάτρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στέλιος Παρλιάρος, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Λίνα Νικολακοπούλου και Γιώργος Περρής. Ο αγαπημένος μας ζαχαροπλάστης σμίγει με τρία σημαντικά πρόσωπα της μουσικής, ταξιδεύουν παρέα και δημιουργούν ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Το Σάββατο 8 Ιουνίου, τέσσερις αγαπημένοι φίλοι και Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν στην Πάτρα.

Ένα επεισόδιο γεμάτο μουσικές της Ευανθίας, στίχους της Λίνας, ερμηνείες του Γιώργου και φυσικά γλυκά του Στέλιου. Η παρέα των τεσσάρων με χαλαρή διάθεση, απολαμβάνει τις ομορφιές της αχαϊκής πρωτεύουσας και ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις της Ευανθίας από τον τόπο που γεννήθηκε, την Κάτω Αχαγιά. Η μουσική, που έγραψε η Ευανθία για τους τίτλους της εκπομπής, εμπνέει τη Λίνα που γράφει υπέροχους στίχους για τον Στέλιο και τους τραγουδά ο Γιώργος με τη μοναδική φωνή του. Ένα τραγούδι γεννιέται για τον Στέλιο και τις Γλυκές Αλχημείες, και αυτός, για να ευχαριστήσει τους φίλους του, δημιουργεί ένα διαφορετικό γλυκό για τον καθένα.

Φτιάχνει ένα ελαφρύ και νόστιμο μουχαλεμπί, με ανατολίτικες καταβολές και άρωμα τριαντάφυλλου, αφιερωμένο στην Ευανθία που αγαπά πολύ την Πόλη και μας ταξιδεύει με τις μουσικές της.

Μπισκότα κανέλας αφιερωμένα στη Λίνα, που τα δοκίμασε και ενθουσιάστηκε. Φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά, στήνονται ομοιόμορφα στο ταψί και όταν ψηθούν λιώνουν στο στόμα.

Και ένα προφιτερόλ με καραμελωμένα σου, γεμισμένα με πλούσια κρέμα που “λούζονται” στη σοκολάτα, είναι το γλυκό που αφιερώνει στον Γιώργο, ο οποίος όταν δεν τραγουδά φτιάχνει γλυκά.

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο, με ξεχωριστούς συνταξιδιώτες, ατέλειωτη μουσική και αστείρευτη γλύκα!


Σχολιάστε εδώ