Len Champions League: Θρυλική πρόκριση στον τελικό

Len Champions League: Θρυλική πρόκριση στον τελικό

Με παλικαρίσια εμφάνιση, ο Ολυμπιακός νίκησε 12-11 την Προ Ρέκο στον ημιτελικό του final-8 του Ανόβερου και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Οι «Πειραιώτες» είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας  τους ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του συναρπαστικού ματς, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και μ΄ ένα εκπλητικό σουτ του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά από τα 10 μέτρα, 38΄΄ πριν τη λήξη, πήραν την πρόκριση στον 5ο τελικό της ιστορίας τους και δεύτερο συνεχόμενο, όπου θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης, που κατέκτησαν πέρυσι στη Γένοβα.

Αντίπαλός τοου Ολυμπιακού στον αυριανό (8/6, 21:30) τελικό, θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Φερεντσβάρος και την Μπαρτσελονέτα.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-3, 2-3, 3-1

ΠΡΟ ΡΕΚΟ: Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Μάντιτς 1, Μπούκιτς 2, Ντόμπουτ 1, Βελότο, Αϊκάρντι, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς, Ίβοβιτς 4, Κέις, Μπίγιατς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Κάκαρης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Ζερδεβάς.

Πηγή: kanaliena.gr


Σχολιάστε εδώ