Γεννηματά: Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την παράταξη

Γεννηματά: Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την παράταξη

– Δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί της συνεργάτες!

Το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που ήθελα να απευθύνω στους ψηφοφόρους τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά, μετά την ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εμφανίστηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ενώ σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και στο δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ. δήλωσε: «Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την παράταξη»!

Για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής μίλησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Όσο με αφορά δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση. Είναι αποκλειστικό προνόμιο, ευθύνη και υποχρέωση του προέδρου κάθε κόμματος να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Να αξιολογεί τα στελέχη και να κρίνει ποιο μήνυμα θέλει να δώσει στους ψηφοφόρους κάθε φορά. Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου” είπε και τόνισε ότι δεν είχε υπάρξει καμία συνεννόηση ανάμεσά τους για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, αφήνοντας αιχμές για… ζήτημα ηθικής όσον αφορά την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Οι απουσίες σε αυτήν την μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

“Έκρινα ότι το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε και να απευθύνω προσωπικά αυτήν τη στιγμή στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, τους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Και δεν συμβολίζει την αξιολόγηση των στελεχών σε σχέση με την προσφορά τους στο χθες, αλλά με το πού θέλει να πάει το κόμμα αύριο. Στο μέλλον” είπε και ξεκαθάρισε ότι “πρότεινα στο Ευάγγελο Βενιζέλο όποια περιφέρεια ήθελε. Οι απουσίες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ”

Επίσης, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το σενάριο συμμετοχής σε μία κυβέρνηση συνασπισμού υπό τη Νέα Δημοκρατία.

Και με πληροφορίες από το  real.gr


Σχολιάστε εδώ