Π. Γερουλάνος: Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για Δήμαρχο Αθηναίων όχι για πολιτικές καριέρες και κομματικές υποχρεώσεις

Π. Γερουλάνος: Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για Δήμαρχο Αθηναίων όχι για πολιτικές καριέρες και κομματικές υποχρεώσεις

Συνέντευξη Παύλου Γερουλάνου στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη στην Εφημερίδα Συντακτών

“Εμείς καλούμε κάθε δημοκρατικό δημότη της Αθήνας σε ένα μέτωπο απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη, στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας. Οι λύσεις που προτείνουμε βέβαια, έχουν σαφώς προοδευτικό πρόσημο”.

“Έχουν γίνει -μέχρι σήμερα- περίπου 15 debates. Είτε τηλεοπτικά, είτε ραδιοφωνικά, είτε ιντερνετικά, είτε κυρίως ενώπιον Αθηναίων σε πολλές περιοχές της πόλης. Και σας διαβεβαιώ ότι δεν ήταν παράλληλοι μονόλογοι, αλλά συζήτηση κανονική και πολύωρη. Επομένως ναι, πιστεύω ότι γίνεται ουσιαστικός διάλογος και χαίρομαι που έχουμε συμβάλει και εμείς σε αυτό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως από το τι λέμε, είναι οι πράξεις μας. Και είναι στενάχωρο να βλέπω συνυποψηφίους μου να προχωρούν σε παράνομες αφισοκολλήσεις και αγνοώντας τη σχετική υπουργική απόφαση να λειτουργούν εκλογικά κέντρα μεγαθήρια τα οποία αποτελούν εμπόδια στην προσβασιμότητα των Αθηναίων. Αυτό είναι το παράδειγμα που δίνουμε; Άλλα στα λόγια και άλλα στην πράξη;”

“Η θέση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είναι αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο. Μια συμμορία που δολοφονεί, τραμπουκίζει, εκβιάζει, δεν έχει, κατά τη γνώμη μου, θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων. Προσωπικά έχω δηλώσει ότι δεν θα ησυχάσω αν δεν την ξεριζώσουμε από τις γειτονιές της Αθήνας”.


Σχολιάστε εδώ