Γιαννακόπουλος: «Έβρισε τον Μάνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος;» (βίντεο)

Γιαννακόπουλος: «Έβρισε τον Μάνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος;» (βίντεο)

Η ένταση… περίσσευε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται κάποιος να βρίζει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο.

Το αφεντικό των «πράσινων» διερωτάται αν η φωνή αυτή είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου.

https://www.instagram.com/p/BxfFFXiIjZ8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει την έντονη δυσφορία του για τον ορισμό των playoffs από τον ΕΣΑΚΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι η νομική εκπρόσωπος της διοργανώτριας είχε υποστηρίξει στο προηγούμενο Δ.Σ. ότι playoffs χωρίς απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν υπάρχουν. Ισχυρίζονται λοιπόν ότι σήμερα υπήρξε αλλαγή πλεύσης και κάνουν λόγο για «playoffs – πραξικόπημα».

Από πλευράς ΕΣΑΚΕ αναφέρεται πως στην προηγούμενη σύσκεψη δεν είχε η νομική σύμβουλος στα χέρια της την προσφυγή του Ολυμπιακού, που δεν ζητούσε επανάληψη της αγωνιστικής. Από τη στιγμή που την έλαβε, κρίνει πως δεν υπήρχε εμπόδιο στην επικύρωση της βαθμολογίας και την έναρξη των playoffs.
Παρά τις ενστάσεις του Ολυμπιακού, που επιμένει πως δεν πρέπει να υπάρξει αγωνιστική δράση προτού αποφανθεί το ΑΣΕΑΔ, ο ΕΣΑΚΕ με ψήφους 13-1 επικύρωσε τη βαθμολογία της Basket League και άναψε πράσινο για την έναρξη των playoffs.
Οι αγώνες θα αρχίσουν το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα, αλλά είναι με τα τωρινά δεδομένα εξαιρετικά αμφίβολο ως απίθανο να κατέβει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.
Να τονιστεί πως από τον ΕΣΑΚΕ έγινε σαφές πως όποιος δεν κατέβει σε αγώνα playoffs ανεξάρτητα από την αναδιάρθρωση υποβιβάζεται αυτομάτως.

Πηγή: filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ