Πήρε το παιχνίδι πάνω του ο Μαρινάκης!

Πήρε το παιχνίδι πάνω του ο Μαρινάκης!

Αλλάζουν τα δεδομένα

-Θα κατέβει μαζί με τον Μώραλη

Με μπροστάρη τον Μαρινάκη ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» του δημάρχου Γιάννη Μώραλη θα κάνει την τελική έφοδο για την διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή της Δημοτικής Αρχής, στις δημοτικές εκλογές.

Στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Στάδιο «Καραϊσκάκης» για την ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», ο Βαγγέλης Μαρινάκης αυτοανακηρύχθηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Νωρίτερα, σε μια σύντομη παρέμβασή του, έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. Είπε ότι ο Πειραιάς βιώνει απίστευτες καταστάσεις από μια κυβέρνηση που κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον μηδενίσει και ότι ανάχωμα σ’ αυτήν την επίθεση είναι ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», που παρά τις πολλές αντιξοότητες καταφέρνει να κρατάει την πόλη όρθια.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι τον κατηγορούν για διαπλοκή, όταν οι ίδιοι ευνοούν επιχειρηματικά συμφέροντα εντός της χώρας. «Εγώ δεν έχω καμία επιχειρηματική σχέση στην Ελλάδα. Εγώ δραστηριοποιούμαι και βγάζω χρήματα στο εξωτερικό. Πώς και με ποιον να γίνω διαπλεκόμενος; Όποια χρήματα φέρνω στη χώρα τα φέρνω για να βοηθήσω είτε τον Πειραιά, είτε την Εκκλησία, είτε σε καταστάσεις όπως της Μάνδρας, όταν εκείνοι που πρέπει να είναι παρόντες και αρωγοί απουσιάζουν μονίμως».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με φανερή τη συγκίνησή του, τόνισε ότι ο Πειραιάς είναι ο κόσμος του, οι παιδικές του αναμνήσεις, ο τόπος που λάτρεψε ο αείμνηστος πατέρας του και θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτήν την πόλη, να τη βοηθήσει, να τη συνδράμει, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Γι’ αυτό θα συμμετέχει στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που μας αξίζει!

Η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει στον συνδυασμό του Μώραλη αέρα νίκης. Τα ποσοστά του, που κυμαίνονται μεταξύ 35% – 37% σύμφωνα με τα γκάλοπ, σίγουρα θα ανέβουν και ίσως φτάσουν στο 40%. Που σημαίνει ότι εκλέγει 20 συμβούλους από τον πρώτο γύρο και θα διασφαλίσει την εκλογή του τη δεύτερη Κυριακή.


• Το «οικουμενικό» ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη εντυπωσίασε. Περιλαμβάνει στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ακόμα και του ΚΚΕ. Είναι δε ένα μείγμα παλαιών, έμπειρων συμβούλων με νέους, οι οποίοι εκτίθενται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι.

Φωτό: athina984.gr


Σχολιάστε εδώ