Ο Πρ. Παυλόπουλος με ανακοίνωσή του καταδίκασε τις ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα

Ο Πρ. Παυλόπουλος με ανακοίνωσή του καταδίκασε τις ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα

Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Έλληνας Πρέσβης στο Νέο Δελχί κ.Παναγιώτης Καλογερόπουλος, που είναι παράλληλα διαπιστευμένος και στη Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Σρι Λάνκα, μετέφερε στις αρχές της χώρας την καταδίκη και τον βαθύ αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου και του Ελληνικού Λαού, για τις ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις, που συνιστούν έκφραση ακραίας βαρβαρότητας, σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στην Σρι Λάνκα, ανήμερα του Καθολικού Πάσχα.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νεκρών από τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα έχει φτάσει τους 207, ενώ επτά άνθρωποι συνελήφθησαν και τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν στη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε σπίτι στο Κολόμπο, όπως ανέφεραν η αστυνομία και τα τοπικά ΜΜΕ.

Ένας καμικάζι σκότωσε τρεις αστυνομικούς στη Σρι Λάνκα πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος σε ένα κτίριο στην Ορουγκονταουάτα, ένα βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας Κολόμπο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Φωτό: enikos.gr


Σχολιάστε εδώ