Την αποχώρησή του από την πολιτική προανήγγειλε ο Κ. Γαβρόγλου… Φοβερή απώλεια για το πολιτικό σύστημα… Σαν να… χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι!

Την αποχώρησή του από την πολιτική προανήγγειλε ο Κ. Γαβρόγλου… Φοβερή απώλεια για το πολιτικό σύστημα… Σαν να… χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι!

♣ Ανησυχεί για την πορεία της Ευρώπης ο Ν. Βούτσης. Ελπίζω να μην το μάθει η Ευρώπη και… ανησυχήσει.

♣ Τις ηγεσίες του πρώην ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ο Τζουμάκας, λέγοντας ότι ζημίωσαν τη χώρα. Ο ίδιος από το 1980 μέχρι σήμερα ήταν στους… προσκόπους.

Με ένα σύντομο πέρασμα από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

♣ Με κυβέρνηση ΝΔ η Αστυνομία θα μπαίνει πα­ντού, προειδοποιεί ο Άδ. Γεωργιάδης. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…

♣ Συμφωνούμε, κύριοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, το ότι στις φυλακές επικρατεί χάος είναι μαύρη προπαγάνδα. Ότι δεν επικρατεί είναι… σύντομο ανέκδοτο.

♣ Συγγνώμη, αλλά αν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μιας ευρωπαϊκής χώρας βγαίνει και προαναγγέλλει πόλεμο, ο αντίστοιχος σε Συρία και Ιράκ θα πηγαίνει στο γραφείο του με τανκ.

Συμφωνία για συνεργασία στην εξερεύνηση του διαστήματος υπέγραψε με τις ΗΠΑ ο Ν. Παππάς. Αυτοί θα κάνουν τους εξερευνητές και εμείς τα… «UFO».

♣ Ο Κοτζιάς θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αλλά δεν θα δώσει «λευκή επιταγή». Στο μεταξύ, ο Τσίπρας τού έχει βάλει υποθήκη μέχρι και το εξοχικό (…που δεν έχει).

Σε αυτές τις ευρωεκλογές ο Τσίπρας κατεβάζει υποψήφιο «συνήγορο» της «17 Νοέμβρη». Στις επόμενες, υποθέτω, θα βάλει τον ίδιο τον… Κουφοντίνα.

♣ Διαδηλωτές, φάτε τώρα όσο ξύλο γίνεται από τα ΜΑΤ. Μετά τις εκλογές θα σας δέρνει αυτοπροσώπως ο Άδωνης.

♣ Πάντως, καλού – κακού, ας εξηγήσει ο Ν. Παππάς τι θα είναι αυτό το όχημα με το οποίο θα πάμε στη Σελήνη. Αεροπλάνο, υποβρύχιο ή ο οδοντωτός Διακοφτό – Καλάβρυτα;

♣ Άνοδος από το 9% στο 10% για τον Ηλιόπουλο στην Αθήνα. Αν συνεχίσει το ίδιο δυναμικά, έχει σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί δήμαρχος. Εκεί, κατά το… 2050!

♣ Θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία του, λέει ο Θεοχαρόπουλος. Θα αποφασίζει εκείνος πότε θα… σφουγγαρίζει το Μαξίμου.

♣ Εναλλάξ με Δανέλλη και Ραγκούση.

Ήθελα να ’ξερα τι όνειρο είδε ο Τσίπρας και έβαλε υποψήφιους Ηλιόπουλο και Νοτοπούλου… Το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» με τον Στ. Γαρδέλη;

♣ Η Ελ. Κουντουρά ευχαρίστησε θερμά τον Τσίπρα που την έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο. Λογικό. 1 εκατ. ευρώ είναι αυτό. Για τους μισθούς του ευρωβουλευτή λέω.

♣ Υπάρχει ένα 10% της κοινωνίας που μας παρακολουθεί και είναι κοντά στο Ποτάμι, λέει ο Θεοδωράκης. Ψυχίατροι θα ’ναι, που κάνουν τη διατριβή τους.

♣ Θα ’χουν να λένε ύστερα από χρόνια Ραγκούσης, Τζουμάκας, Δανέλλης κ.ά. ότι κάποτε έπαιξαν σε παράσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Προσλήψεις χιλιάδων δασκάλων – καθηγητών εξήγγειλε ο Γαβρόγλου για το 2020 και το 2021, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην κυβέρνηση!

Πρώτα συνέλαβαν τη γριά που πουλούσε παράνομα ραδίκια, μετά αυτή με τα χόρτα. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα την «τσακίσει» τη διαπλοκή!

♣ Η πλάκα είναι ότι ο Ρα­γκούσης, που απέτυχε μέχρι και ως rooms to let στην Πάρο, θέλει να αλλάξει την Ελλάδα παρέα με τον Τζουμάκα!

♣ Μπορεί να μην έχουμε τρόλεϊ της προκοπής για να κάνουν τη γραμμή Κολιάτσου – Παγκράτι, θα αποκτήσουμε όμως διαστημόπλοιο για να πάμε στη Σελήνη. Θα ’χουν πολλή δουλειά οι ψυχίατροι μετά τις εκλογές.

♣ Η Μεγαλοοικονόμου έκανε μήνυση στον Μητσοτάκη και του ζητάει 30.000 ευρώ. Εκεί που έχουν πάει οι τιμές των φαρμάκων, έχει πολλά έξοδα.

♣ Η Δούρου ασφαλτόστρωσε δρόμο που… συ­μπτωματικά οδηγεί στο εξοχικό του Δραγασάκη. Και μετά λένε διάφοροι άσχετοι ότι δεν κάνει έργα.

♣ Με τη φόρα που έχουν πάρει στην κυβέρνηση και διορίζουν κόσμο στο Δημόσιο, βλέπω τον Ν. Παππά να κάνει διαγωνισμό για οδηγούς στο διαστημόπλοιο.


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!