Επεισόδια, προπηλακισμοί, μπράβοι, ξυλοδαρμοί και τραυματίες στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ – Αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα

Επεισόδια, προπηλακισμοί, μπράβοι, ξυλοδαρμοί και τραυματίες στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ – Αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα

♣ Τον Κοτζιά λυπάμαι. Έκανε όλη τη λάντζα με τα Σκόπια και στο πάρτι δεν τον κάλεσαν. Ούτε καν για να σερβίρει!

♣ Αν κατάλαβα καλά, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για το όνομα των Σκοπίων, αλλά θα δώσει σκληρή μάχη για τα γάλατα και τους χαλβάδες.

Προσοχή, στο εξής, όταν κυκλοφορείτε στους δρόμους. Στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν για υποψήφιους ευρωβουλευτές και υπάρχει κίνδυνος να σας απαγάγουν.

♣ Αυτοί που λένε ότι με τη Συμφωνία διασφαλίσαμε την ειρήνη με τα Σκόπια, πώς ακριβώς το εννοούν; Υπήρχε, δηλαδή, περίπτωση να μας επιτεθούν; Με νεροπίστολα;

♣ Έχει δίκιο η Παπακώστα που λέει ότι στις ευρωεκλογές δεν κρίνεται η αλλαγή κυβέρνησης. Ως γνωστόν, ψηφίζουμε για τη Eurovision.

♣ Η Νοτοπούλου έκανε έξι μήνες τριτοκλασάτη υφυπουργός και νομίζει ότι απέκτησε τρομερή εμπειρία. Η NASA ψάχνει για διευθυντή, αν ενδιαφέρεται.

Πώς γίνεται η Αρχαία Μακεδονία να ήταν ελληνική και η… νέα να είναι των Σκοπίων; Μάλλον θα την άφησε ο βασιλιάς Φίλιππος κληρονομιά στον Ζάεφ.

♣ Πρόσκληση για συνεργασία σε όσους πιστεύουν στο φως και πολεμούν το σκοτάδι απευθύνει η Παπακώστα. Τι έγινε; Θέλει παρέα για να πάει στο κομμωτήριο;

♣ Είδα δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές όπου… προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Για κάποιους η Πρωταπριλιά κρατάει ένα δεκαήμερο.

♣ Θα ’χει πέσει η κυβέρνηση, θα έχουν γίνει εκλογές κι ο Τ. Κουΐκ θα συνεχίζει να ταξιδεύει. Ο πρώτος υπουργός tour operator.

♣ Η ΝΔ φταίει που δεν έπεσε η κυβέρνηση, λέει τώρα ο Καμμένος! Και για την Άλωση της Πόλης ποιος; Ο Ρονάλντο ή ο Μέσι;

♣ Η γιαγιά του Π. Κόκκαλη έκλαψε όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση. Η δικιά μου όταν διαλύθηκαν οι Beatles.

♣ Σε αδιέξοδο όσοι αντιδρούσαν στη Συμφωνία, διαπιστώνει ο Ν. Παππάς. Με τέτοια σιγουριά, υποθέτω ότι την επόμενη φορά που θα ανέβει Βόρεια Ελλάδα θα πάει χωρίς ΜΑΤ. Ε;

«Δύναμη ζωής», το νέο σλόγκαν της Ρ. Δούρου. Με 125 νεκρούς στη… βάρδια της, πιο σωστό θα ήταν το «δεύτε τελευταίον ασπασμόν».

♣ Αντώναρος: «Δεν εκπροσωπώ τον Καραμανλή». Αλλά έναν μπατζανάκη μου από το Σουφλί.

♣ Σιγά μην παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης επειδή πέθαναν στις φυλακές ένας, δύο, τρεις, τέσσερις κρατούμενοι. Εδώ η Δούρου με 125 και δεν λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα.

♣ Τσιτουρίδης: «Είμαστε ένα νέο κόμμα που ήρθε για να μείνει». Ως τις επόμενες Απόκριες.

♣ Πριν αναλάβει υπουργός η Παπακώστα το κέντρο της Αθήνας ήταν, λέει, μπάχαλο. Ενώ τώρα έχει γίνει κάτι μεταξύ Ντίσνεϊλαντ και της Κοιλάδας με τις πεταλούδες.

♣ Είπε η Δήμητρα ότι σήμερα θα ήθελε να έχει ένα παιδί από τον Ανδρέα. Καλού – κακού, ας σφραγίσει κάποιος τον τάφο στο Α’ Νεκροταφείο!

Πάντως, μετά το πέρασμα του Ψινάκη από την τοπική αυτοδιοίκηση, η κάθοδος του Τζέισον-Αντιγόνη στις εκλογές ήταν μάλλον μια… φυσική εξέλιξη.

♣ Οι ΑΝΕΛ ψάχνουν υποψήφιους για τις ευρωεκλογές με αγγελία. Και ψηφοφόρους πιθανότατα με το… τουφέκι!

♣ Αστυνομικός σε… ψυχολογική έξαρση τράβηξε όπλο και απειλούσε τους περαστικούς. Θα ’μαθε ξαφνικά ότι προϊστάμενός του είναι η Γεροβασίλη!

♣ Άκρως… παράτολμος ο Λαφαζάνης. Όχι μόνο κατεβαίνει με τη ΛΑΕ στις ευρωεκλογές, αλλά… θα έχει και υποψήφιους.

♣ 54χρονος ασέλγησε σε βάρος εννιάχρονης και το δικαστήριο του έριξε δέκα μήνες με αναστολή. Να ‘χει χρόνο να βελτιωθεί και την επόμενη να το… κάνει καλύτερα.

♣ Πρώην Σταρ Ελλάς διορίζονται μετακλητοί υπάλληλοι. Ένα είναι το συμπέρασμα: Περνάει κρίση ο θεσμός των καλλιστείων.


Σχολιάστε εδώ