Ο Γιώργος Καραμπελιάς παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους της παράταξής του για τον δήμο της Αθήνας

Ο Γιώργος Καραμπελιάς παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους της παράταξής του για τον δήμο της Αθήνας

Τους πρώτους τριάντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του και τις θέσεις του για το δήμο της Αθήνας παρουσίασε ο δημοτικός συνδυασμός «Αθήνα για την Ελλάδα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμπελιά, σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ.

Στην παρουσίαση παρέστησαν και δήλωσαν ότι στηρίζουν τον δημοτικό συνδυασμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών του κόμματός του, από την Χριστιανική Δημοκρατία ο Μανώλης Μηλιαράκης, από το Άρμα Πολιτών ο Γιάννης Δημαράς, από την Δημοκρατική Αναγέννηση ο. Θεόδωρος Παντούλας, από την Ελληνική Πολιτική Συνείδηση (Ε.ΠΟ.Σ) η Λίνα Σταματίου και ο Νίκος Μπρουτζάκης, από το Κίνημα Δέλτα ο Σταύρος Καλεντερίδης, από το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) η Ξένια Ιωαννίδου κι από την Νέα Πολιτική ο Δημήτρης Κυπριώτης.

Παρόντα ήταν επίσης στελέχη από το κίνημα Άρδην, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Καραμπελιάς, ενώ πολλά στελέχη του είναι υποψήφιοι στον δημοτικό συνδυασμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η τραγουδίστρια και στιχουργός Αφροδίτη Μάνου, ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο ομότιμος καθηγητής πανεπιστημίου και ζωγράφος Σωτήρης Σόρογκας, ο καθηγητής πανεπιστημίου Βασίλης Καραποστόλης, ο συγγραφέας Δημήτρης Νόλλας, ο αρχιτέκτονας καθηγητής πανεπιστημίου, Τάσος Μπίρης, ο ψυχίατρος Γιάννης Τσέγκος, ο καθηγητής πανεπιστημίου Μάνος Στεφανίδης, η καθηγήτρια πανεπιστημίου, Χαρίκλεια Τσοκανή, η πρώην βουλευτής Ελένη Σωτηρίου από τον «Δρόμο της Αριστεράς» κ.ά.. Τις θέσεις του συνδυασμού ανέπτυξαν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμπελιάς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Λεωνίδας Αποσκίτης, δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Ασωνίτης, συγγραφέας, Δαμιανός Βασιλειάδης, εκπαιδευτικός-συγγραφέας, Βασίλης Γιαννακόβας, δημοσιογράφος, Όθων Ιακωβίδης, συνταξιούχος επιχειρηματίας, Νίκος Ντάσιος, μηχανικός-περιβαλλοντολόγος, Γιάννης Ξένος, ιδιωτικός υπάλληλος, Ευγενία Σαρηγιαννίδη, ψυχολόγος, Άννα Στάικου, συγγραφέας, Βασίλης Στοϊλόπουλος, γεωλόγος-περιβαλλοντολόγος.

 


Σχολιάστε εδώ