Δ. Κουτσούμπας: «Συνδικαλιστική μαφία» η ηγεσία της ΓΣΕΕ

Δ. Κουτσούμπας: «Συνδικαλιστική μαφία» η ηγεσία της ΓΣΕΕ

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για την ηγεσία της ΓΣΕΕ, αποκαλώντας την «συνδικαλιστική μαφία» χρησιμοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκινώντας τη σημερινή ομιλία του στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Δικαιοσύνης της ΚΟΑ, στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο συνέδριο της ΓΣΕΕ με την κατάληψη του χώρου διεξαγωγής του από μέλη του ΠΑΜΕ, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι  «απέναντι από τη συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που θέλει να  διοργανώσει ένα ακόμα συνέδριο – παρωδία, με νόθους αντιπροσώπους και ιδιοκτήτες Ανωνύμων Εταιρειών, αυτή τη φορά στη Ρόδο, βρέθηκαν ξανά οι ζωντανές δυνάμεις του ταξικού εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ».


«αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που μιλά για δήθεν “τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ”, ούτε η ΝΔ που τα στελέχη της στη ΓΣΕΕ επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στο ΚΚΕ».


Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Απέναντι από τη συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που θέλει να διοργανώσει ένα ακόμα συνέδριο – παρωδία, με νόθους αντιπροσώπους και ιδιοκτήτες Ανωνύμων Εταιρειών, αυτή τη φορά στη Ρόδο, βρέθηκαν ξανά οι ζωντανές δυνάμεις του ταξικού εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Απαιτούν να πραγματοποιηθεί πραγματικό εργατικό συνέδριο.
Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που μιλά για δήθεν “τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ”, ούτε η ΝΔ που τα στελέχη της στη ΓΣΕΕ επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στο ΚΚΕ.
Είναι λογικό όλοι αυτοί να υπερασπίζονται την ηγεσία της ΓΣΕΕ, γιατί τόσα χρόνια ήταν το δεξί τους χέρι στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής.
Οι εργαζόμενοι όμως χρειάζεται να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να έχουν οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους. Να αψηφήσουν τις απειλές και τους εκβιασμούς της συνδικαλιστικής μαφίας, της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ. Και αυτό κάνουν!
Βρισκόμαστε όλοι στο πλευρό τους, όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας μας βρίσκονται στο πλευρό τους.»


Σχολιάστε εδώ