Φ. Γεννηματά: Κρατάμε ψηλά τη σημαία για την εθνική, κοινωνική προοπτική

Φ. Γεννηματά: Κρατάμε ψηλά τη σημαία για την εθνική, κοινωνική προοπτική

Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Αποτελεί σύμβολο για όλους μας και μας εμπνέει πάντα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα. Αυτό επεσήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε μήνυμά της για την ημέρα.

Η κυρία Γεννηματά από τον Έβρο υπογράμμισε ότι τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και είπε:  «Κρατάμε ψηλά τη σημαία των αγώνων για την εθνική προοπτική και την κοινωνική προκοπή. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Μετά την επίσκεψή της στο φυλάκειο των Κήπων η κ. Γεννηματά τόνισε πως «είμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, στα στρατευμένα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες».

Το μήνυμα που στέλνουμε σε κάθε κατεύθυνση είναι ένα και ενώνει όλους τους Έλληνες, ειπε, τονίζοντας:  «Δεν διεκδικούμε τίποτα , δεν παραχωρούμε τίποτα. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας αλλά η ακεραιότητα μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ