Με νίκη στο Μιλάνο «αγκαλιάζει» τα playoffs ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Με νίκη στο Μιλάνο «αγκαλιάζει» τα playoffs ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Την πέμπτη σερί νίκη του στην Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στη Μπασκόνια με 72-70 κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση του στα playoff. Ο «τελικός» για την πρόκριση θα γίνει απόψε (21:45) στο Μιλάνο.

Με νίκη κατά της Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός θα «αγκαλιάσει» το εισιτήριο για τα playoffs. Θα περάσει στη βαθμολογία την ιταλική ομάδα, με την οποία ισοβαθμεί με 14 νίκες και 13 νίκες και θα δώσει τα 2 τελευταία παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπουντούτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στηρίζει πολλά στον Νικ Καλάθη για να φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο. Ο Καλάθης πέτυχε το πολύτιμο τρίποντο στην εκπνοή του προηγούμενου εκτός έδρας αγώνα και οδήγησε τους «πράσινους» στη μεγάλη νίκη με 77-78 κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο σημερινό αγώνα Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη.  

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει αγωνιστεί και στα 27 παιχνίδια στην Euroleague και πέτυχε 316 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 11,7 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 24 πόντοι, που σημείωσε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ.


Σχολιάστε εδώ