Αλ. Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε ξανά με την Ιστορία»…

Αλ. Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε ξανά με την Ιστορία»…

♣ …Να σιγουρευτείτε μόνο μην έχει πάει για πιλάτες. Η… Ιστορία.

♣ Στον ΣΥΡΙΖΑ εύχο­νται να μπει στη Βουλή ο Βελόπουλος και να μείνει εκτός το ΚΙΝΑΛ. Κατά τ’ άλλα, δίνουν… μάχη για τη συγκρότηση προοδευτικού μετώπου. (Στην μπιρίμπα…)

♣ «Το 2015 ηττηθήκαμε και συμβιβαστήκαμε», δήλωσε με… άνεση ο Τσακαλώτος. Το ότι χάσαμε μερικά δισ. δεν είναι και καμιά καταστροφή, που θα ’λεγε και ο Πολάκης.

Αν κατάλαβα καλά, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρόβλημα γενικά με τις δημοσκοπήσεις, αλλά ειδικά με αυτές που δείχνουν πρώτη τη ΝΔ. Δηλαδή, όλες.

♣ Η κυβέρνηση αλλάζει τον νόμο ώστε η Κουντουρά να είναι υπουργός, βουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής ταυτόχρονα. Χηρεύει η θέση του Μητροπολίτη Περιστερίου.

♣ Η σύζυγος του… αριστερού Ν. Βούτση κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος στην Κηφισιά. Με «σκοτεινό» σχέδιο να… χτυπήσει από μέσα το αστικό κράτος.

♣ Αφ’ υψηλού κριτική στον Τσίπρα από τον «Guardian». Αλλά τι να μας πουν κι οι Βρετανοί; Όταν αυτοί βρίσκονταν στα δέ­ντρα…

Πάντως με Μπίστη, Παπακώστα, Παπαχριστόπουλο κ.ά., δεν το λες και προοδευτικό μέτωπο. Θυμίζει Allou Fun Park σε αργία.

♣ …ο Πολάκης ήταν δήμαρχος και κρατούσε διπλά βιβλία.

♣ «Είμαστε ριζοσπάστες αριστεροί», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου. Και έφυγε άρον άρον, να πάει να αγοράσει μια έκτη τσάντα Gucci.

♣ Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις για το γεγονός ότι ο Τσίπρας πάει για Ευρωβουλευτή μια απλή γραφίστρια (Μ. Λοΐζου), όταν έχει κάνει ήδη καθαρίστρια (Κούνεβα);

♣ Στη ΝΔ πάντως δεν χρειάζονται έξωθεν βοήθεια. «Σκοτώνονται» κι από μόνοι τους.

♣ Τζανακόπουλος: «Κατεβαίνουμε στις ευρωεκλογές για να κερδίσουμε». Λογικό. Και ο Δράμαλης στα Δερβενάκια πίστευε ότι θα… σαρώσει!

♣ Επιβεβλημένη η απονομή του Νόμπελ στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέει ο Κατρούγκαλος.

Η Σ. Σακοράφα ντρέπεται, λέει, που το 2015 προέτρεψε τον ελληνικό λαό να ελπίσει στον Τσίπρα. Τώρα του προτείνει να πιστέψει τον Βαρουφάκη. Από το δράμα στην κωμωδία.

♣ Για το πρώτο βραβείο στη Eurovision δεν έχουν καμιά απαίτηση, ε;

♣ Με σλόγκαν τραγούδι της Βέμπο το 1942 κατεβαίνει για δήμαρχος ο Βουλγαράκης. Να βάλει στο ψηφοδέλτιο τη Ζ. Σαπου­ντζάκη, να είναι ασορτί.

♣ Γ. Κατρούγκαλος: «Η Ελλάδα εξάγει σταθερότητα». Εκτός από… κρόκο Κοζάνης και φιστίκια Αιγίνης.

♣ Στη Φινλανδία παραιτήθηκε η κυβέρνηση γιατί δεν πέρασαν οι μεταρρυθμίσεις. Και γιατί δεν τηλεφωνούσαν στον Τσίπρα, να τους εξηγήσει πώς γίνεται η «δουλειά» με τους βουλευτές;

♣ Αποχώρησε από το «Gazi Live» η Πάολα, παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ η Μεγαλοοικονόμου. Μία η άλλη για το λαϊκό τραγούδι.

♣ Νέα πρόταση της υπουργού Πολιτισμού Μ. Ζορμπά: Να ανταλλάξουμε την Ακρόπολη με το εξοχικό του Ζάεφ στο Μοναστήρι.

Γυναίκα θα είναι πιθανότατα ο πρώτος αστροναύτης που θα περπατήσει στον πλανήτη Άρη. Τη Μεγαλοοικονόμου να στείλουμε, έχει καιρό να δει τους… συγγενείς της!

♣ Και νέα βαρυσήμα­ντη δήλωση της Μ. Λοΐζου: «Δεν είμαι μόνο κόρη του Μάνου και της Μάρας», αλλά και ξαδέλφη της Λίτσας της κομμώτριας…

♣ …και ανιψιά του Αρίστου, που έχει το καφενείο στη γωνία, μετά το καθαριστήριο.

♣ Και αφού απαντήθηκε η απορία για τον λόγο που η Ελ. Ακρίτα αρνήθηκε να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδού το νέο κρίσιμο ερώτημα: Γιατί… κουνιούνται οι βάρκες στο λιμάνι;

♣ Α, ώστε ο Πρόεδρος της Βολιβίας ήταν αυτός που είδε ο Τσίπρας στο Μαξίμου; Προς στιγμήν νόμιζα πως ήταν ο Γιώργος Μάγκας.

♣ «Χάθηκαν» 276 μηχανάκια από τον Δήμο της Αθήνας. Το δημαρχείο εξακολουθεί να είναι στη θέση του;

♣ Καταγγέλλει ο Βελόπουλος ότι του κάνουν πόλεμο ΗΠΑ, Σόρος, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να το κοιτάξει.


Σχολιάστε εδώ