Παζάρια από τους σκληροπυρηνικούς της μειονότητας…

Παζάρια από τους σκληροπυρηνικούς της μειονότητας…

Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα οι γνωστοί κύκλοι στη Θράκη, εν όψει ευρωεκλογών, τοπικών εκλογών και πιθανόν και πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης θέλει πάντοτε οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα να είναι καλές…», γράφει στην εφημερίδα «Gundem» της Θράκης η κ. Χουλιά Εμίν, εκ των προβεβλημένων σκληροπυρηνικών στελεχών της μειονότητας.

Έχει ενδιαφέρον (όπως μετέφρασαν το κείμενο τα tourkikanea.gr) ότι η Χουλιά Εμίν δηλώνει ότι οι μειονοτικοί ψηφοφόροι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ με τη σκέψη ότι ως αριστερό κόμμα θα μπορούσε να λύσει τα ζητήματα της μειονότητας. Αλλά ο εταίρος, όπως λέει, που επέλεξε (σ.σ.: εννοεί τον κ. Καμμένο) και οι πολιτικές που ακολούθησε από τότε που ανέλαβε την κυβέρνηση έως τώρα… «προκάλεσαν απογοήτευση στον μειονοτικό ψηφοφόρο, που είχε υψηλές προσδοκίες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Και προσθέτει στέλνοντας σαφές μήνυμα εν όψει προεκλογικής περιόδου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με μια σκέψη αισιόδοξη μπορεί να πλησιάσει με απτές υποσχέσεις και βήματα τη μειονότητα που τον στήριξε». Καταλήγει δε λέγοντας:

«Για να δούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ στην νέα προεκλογική περίοδο θα προτιμήσει να κάνει απτά βήματα στα θέματα αυτά ή θα φοβηθεί και θα προτιμήσει να αγνοήσει τα αιτήματα της μειονότητας; Η επιλογή είναι των επιτελών του ΣΥΡΙΖΑ…».

exofrenikos@hotmail.com


Σχολιάστε εδώ