Περιοδεία στη Μακεδονία σχεδιάζει ο Τσίπρας… Συνοδεία Πεζικού, Αεροπορίας, Ναυτικού, Αστυνομίας, Λιμενικού, Πολεοδομίας, Αγορανομίας…

Περιοδεία στη Μακεδονία σχεδιάζει ο Τσίπρας… Συνοδεία Πεζικού, Αεροπορίας, Ναυτικού, Αστυνομίας, Λιμενικού, Πολεοδομίας, Αγορανομίας…

♣ Στα 346 δισ. έφτασε το χρέος της χώρας. Ευτυχώς που βγήκαμε από την κρίση και τα Μνημόνια. Ευτυχώς.

♣ Όσοι αποδοκιμάζουν υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακροδεξιοί. Όσοι τους χειροκροτούν είναι αγωνιστές της δημοκρατίας.

♣ Και στα ρεπό τους ανακαινίζουν το πατρικό του Πολάκη στα Σφακιά.

♣ Με αυτό το πλευρό να… κοιμούνται στο Μαξίμου και ένα πρωί θα ξυπνήσουν απότομα. Όταν χαράματα θα τους χτυπήσει την πόρτα ο Άδωνης!

♣ Η «υπόθεση Γεωργιάδη» θα μπορούσε να είναι προσωπική, αλλά όπως τη χειρίσθηκαν στη ΝΔ την έκαναν άκρως πολιτική. Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια…

♣ Κατά τον υφυπουργό Πετρόπουλο, πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Ενώ τώρα έχουν μόνιμο ρεζερβέ στο «Βαρούλκο» του Λαζάρου και στο «Βυζαντινό» του «Χίλτον».

♣ Για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα μιλάει το BBC. Πώς το είχε πει ο Τσίπρας; «Η Συμφωνία των Πρεσπών διασφαλίζει τα εθνικά συμφέρο­ντα». (Της Μάλτας…)

Ωραίο αυτό του πρωθυπουργού: «Δεν είμαστε σε Μνημόνιο. Εμείς αποφασίζουμε για τα μέτρα». Απλά οι ξένοι μάς υποδεικνύουν ποια ακριβώς να πάρουμε!

♣ «Και ενισχύει τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή». (Της Τσεχοσλοβακίας…)

♣ Το κακό δεν είναι που ο Θεοδωράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι ψήφισε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

♣ Το χειρότερο είναι να μην… καταλαβαίνει όντως.

♣ Σοβαρή ερώτηση σε έρευνα αν οι πολίτες θέλουν μείωση των φόρων. Σαν να ρωτάς αν είναι λαϊκιστής ο Πολάκης.

♣ Άκου ο Τσίπρας στη Μακεδονία. Πώς λέμε, Γιαννακόπουλος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

♣ Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Λαλιώτης ότι στο παρασκήνιο «δουλεύει» υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα… «δουλεύει» σίγουρα! (Εκτός του ότι μας «δουλεύει» κιόλας…)

♣ Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα σηκώσει τις μπάρες και θα καταργήσει τα διόδια. Ως κυβέρνηση πρώτα αύξησε τις τιμές και τώρα βάζει κάμερες να «φακελώνει» όσους δεν πληρώνουν.

Πλήγμα για τη δημοκρατία το γεγονός ότι ο Κουφοντίνας έκανε Τσικνοπέ­μπτη στη φυλακή! Ας ελπίσουμε στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Να πετάξει και χαρταετό.

♣ Ανθρώπους που να την αγαπούν δεν έχει η Μεγαλοοικονόμου; Να τη «μαζέψουν» από τα κανάλια. Να της αλλάξουν τα φάρμακα. Να της βρουν ένα καλό Ίδρυμα.

♣ Ανακοίνωσε η Δράση ότι αναστέλλει τη λειτουργία της και έτσι μάθαμε, πρώτον, ότι μέχρι πρότινος λειτουργούσε. Και, δεύτερον, ότι… υπήρχε.

♣ Ο Καμμένος θέλει να εισβάλουμε στα Σκόπια και ο Βελόπουλος να τα βομβαρδίσουμε. Στο μεταξύ όλοι εμείς κινδυνεύουμε να πεθάνουμε από τα… γέλια.

♣ Φημολογείται ότι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές θα υπάρχουν και στελέχη της ΝΔ.

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο προς το BBC για τα περί «μακεδονικής μειονότητας». Λάθος διεύθυνση. Στο… Μαξίμου έπρεπε να τη στείλει.

♣ «Χωρίς το Ποτάμι, πολλά νομοσχέδια δεν θα είχαν φτάσει στη Βουλή», δηλώνει ο Θεοδωράκης. Περήφανος που έκανε τα ρεπό του Καμμένου.

♣ Ε, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των fake news, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ότι ο Άκης κατά βάθος διαφωνούσε με τις μίζες;

♣ Ότι ο Ηρώδης συμπαθούσε τα παιδιά και ότι για το ναυάγιο του «Τιτανικού» δεν έφταιγε ο καπετάνιος, αλλά ο μπάρμαν στο Γ’ Κατάστρωμα;

♣ Έβγαλαν στο σφυρί 200 πρόβατα από τα Γρεβενά οι τύποι που προεκλογικά φώναζαν «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη». Αξιοπιστία υπό το μηδέν.

♣ Σε συστράτευση με το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό ο Δ. Κουτσούμπας. Γίνεται να το… καθυστερήσουμε μερικές μέρες; Έχουμε να φύγουμε για τριήμερο Καθαράς Δευτέρας.


Σχολιάστε εδώ